Stiri mondene

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu mai fac nuntă? Ce a declarat artista

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez plănuiseră să se căsătorească în Italia anul acesta, însă pandemia le-a cam dat de furcă.

Jennifer Lopez și-a dorit enorm să îmbrace din nou rochia de mireasă și să meargă la altar alături de logodnicul ei, însă pandemia le-a stricat planurile celor doi.

Artista și iubitul ei plănuisră totul ca la carte pentru ceremonia din iunie, însă au fost nevoiți să anuleze din cauza pandemiei, iar acum se gândesc dacă vor cu adevărat să mai facă nuntă sau nu.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

„Cu siguranță am vorbit despre asta”, a declarat Lopez. „La o adică, la vârsta noastră, și amândoi am mai fost căsătoriți, ne întrebăm: ne mai căsătorim? Nu ne căsătorim? Ce înseamnă asta pentru noi?”.

J-lo a declarat că a luat în considerare să anuleze nunta

„A fost foarte trist pentru că trebuia să ne căsătorim în iunie și plănuiserăm totul. Așa că, în martie sau aprilie, am început să ne gândim: `Poate că n-o să se întâmple`. În Italia se întâmpla ce e mai rău, și noi voiam să ne căsătorim în Italia. Așa că am zis, OK, o să anulăm totul. Pur și simplu te gândești: „Ei bine, lucrurile se vor întâmpla când vrea divinitatea, într-un fel.” Și apoi te gândești la Goldie și Kurt, și îți spui „Trebuie să facem asta, e cazul?”. Pur și simplu ne-am dat o pauză să ne gândim la asta. Și cred că e ceva care e încă important pentru noi, dar nu ne grăbim, știi? Se va întâmpla când se va întâmpla”, a mai spus J-Lo, gândindu-se și la faimosul cuplu - Goldie Hawn și Kurt Russell, care sunt împreună de patru decenii, însă nu au ajuns niciodată să spună „da”, în fața altarului.