Stiri mondene

Jason Derulo, spectacol incendiar pentru Faimoșii de la Survivor România

Jason Derulo, spectacol incediar pentru Faimoșii de la Survivor România
Jason Derulo, spectacol incediar pentru Faimoșii de la Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România au luptat duminică pentru un premiu cu totul special: concertul lui Jason Derulo.

Concurenții de la Survivor România erau obișnuiți ca duminica să joace pentru proba de comunicare, proba în urma căreia ar fi putut să vorbească cu familia, însă iată că duminica aceasta au avut parte de un premiu special. Faimoșii au fost cei care au câștigat proba jocului de duminică, așa că ei au fost cei care s-au bucurat de muzica lui Jason Derulo.  

Toți concurenții s-au relaxat și s-au distrat, bai mai mult, la final s-au bucurat și de prezența artistului. 

Faimoșii de la Survivor România s-au distrat pe cinste la concertul lui Jason Derulo

Faimoșii au cântat și s-au distrat pe muzica artistului internațional și s-au bucurat enorm de această escapadă.

„A fost spectaculos. A fost cum mă așteptam. Wow. Sunt cuvintele care descriu cel mai bine ce am trăit acolo. Erau de la Survivor Grecia, Turcia, nu a mai contat, toată lumea se simțea foarte bine, aveam nevoie de o așa ieșire!”,  a spus Elena Marin. 

Jason Derulo, spectacol incendiar pentru Faimoșii de la Survivor România
Jason Derulo, spectacol incendiar pentru Faimoșii de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Tot efortul nostru a meritat, pentru că recompensa a fost de vis, ceva wow, mai ales aici în junglă. Nu m-am gândit vreodată ca vom primi o așa recompensă”, a spus și Cosmin Stanciu.  

Singurul care s-a gândit și la Războinici în acele momente a fost Culiță Sterp. Artistul a spus că regretă enorm că nu au putut fi prezenți și Războinicii la concertul oferit de Jason Derulo. 

„A fost ceva magic, toată lumea s-a distrat, e vibe-ul pozitiv, aveam nevoie de asta. Îmi pare rău pentru Războinici. Aș fi vrut să-i văd și pe ei acolo. Mi-a fost milă că au pierdut. Nu ne vedea să credem ce vedem, a fost marfă”, a declarat Faimosul. 

Culiță Sterp - Survivor România
Culiță Sterp - Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

La finalul concertului, Faimoșii au putut să stea de vorbă cu artistul internațional. Jason Derulo a fost încântat să afle cum trăiesc concurenții pe insulă și cum își îndeplinesc nevoile fiziologice. 

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)