Stiri mondene

Maria, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: „Parcă am stat trei ani”

Maria, primele declarații după eliminarea de la Survivor România
Maria, primele declarații după eliminarea de la Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Maria Hîngu a părăsit aseară competiția Survivor România, iar astăzi a făcut primele declarații despre experiența din jungla din Republica Dominicană.

Războinica Maria Hîngu a părăsit competiția Survivor România aseară, în urma nominalizării colegilor. Dintre toți ceilalți concurenți nominalizați spre eliminare, Maria a avut cele mai puține voturi, lucru deloc suprinzător pentru ea pentru că în momentele în care echipa Războinicilor a pierdut a doua imunitate a săptămânii, Maria a simțit că ea va fi cncurenta care va pleca acasă. 

Maria, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: „Parcă am stat trei ani”
Maria, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: „Parcă am stat trei ani”[Sursa foto: Captură YouTube]

Maria Hîngu a vorbit la Teo Show despre experiența Survivor România 

Invitată prin intermediul Skype la emisiunea Teo Show, Maria Hîngu a vorbit despre una dintre cele mai frumoase experiențe ale sale. 

Maria, primele declarații după eliminarea de la Survivor România
Maria, primele declarații după eliminarea de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Acum mă văd și eu plângând. M-am obișnuit cu gândul, dar e vorbaa că s-a terminat o perioadă frumoasă. Trei luni le-am simțit ca pe trei ani. Am participat la Survivor atât cu trupul cât și cu sufletul. Nu m-am gândit cum arăt pe sticlă. Pur și simplu am fost eu în Republica Dominicană”, a declarat Maria. 

Întrebată dacă și-a dus la bun sfârșit toate planurile pe care le avea în Dominicană, Maria a spus că da, doar că au mai rămas câteva lucruri de făcut, cum ar fi o bancă și o masă pe care să mănânce. Însă este sigură că Războinicii vor duce la bun-sfârșit toate planurile ei.