Stiri mondene

Ce ar fi făcut Jador dacă ar fi câștigat marele premiu Survivor România: „I-aș fi împărțit”

Ce ar fi făcut Jador dacă ar fi câștigat marele premiu Survivor România
Jador a mărturisit ce ar fi făcut cu banii din marele premiu Survivor România în cazul în care ar fi ajuns până în marea finală a concursului.

Jador, fostul concurent de la Survivor România, a fost invitatul lui Radu Țibulcă în podcastul „Vin de-o poveste” și a depănat amintiri din copilărie și adolescență, a vorbit despre Survivor, dar și despre cariera sa. 

Jador nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare pentru că este artistul care a petrecut cel mai mult timp în trendingul românesc, fiind apreciat pentru muzica sa. Pe numele real Ionuț Dumitrache, Faimosul de la Survivor a devenit cunoscut publicului larg după participarea sa la emisiunea Puterea Dragostei, unde a fost iubit și apreciat de fanii de acasă.

Ce ar fi făcut Jador cu banii din premiul cel mare de la Survivor România?!

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Jador a fost întrebat ce ar fi făcut cu banii dacă ar fi ajuns până în finala Survivor România, iar artistul a răspuns fără să mai stea prea mult pe gânduri că și-ar fi ajutat familia. 

Ce ar fi făcut Jador dacă ar fi câștigat marele premiu Survivor România: „I-aș fi împărțit”

„I-aș fi împărțit cu frații mei. Îi dădeam lu' frate-miu 20.000, sor'mea 20.000 să-și termine casele şi lui tata o maşină. Am venit acasă o dată cu un X 5 şi i-a plăcut foarte mult și mi-a părut rău că nu am putut să i-o dau atunci, dar o să i-o iau la un moment dat”, a declarat Jador în podcastul „Vin de-o poveste”. 

Ce spune Radu Țibulcă după întâlnirea cu Jador

Radu Țibulcă a fost curios să afle povestea lui Ionuț Dumitrache, omul din spatele lui „Jador” și a recunoscut public că și el a fost printre oamenii care l-au judecat pe manelist după aparențe. 

Ce ar fi făcut Jador dacă ar fi câștigat marele premiu Survivor România: „I-aș fi împărțit”

„Recunosc! Mă număr printre acei oameni care, într-o manieră extrem de superficială, l-am judecat pe Jador fără să-l cunosc sau să-i aflu povestea! După ce l-am întâlnit, am realizat ce greșeală imensă făcusem. Ionuț e un băiat de-o bunătate incredibilă, un om care și-a depășit cu mult condiția și mai presus decât orice, e un exemplu care certifică faptul că performanța nu se poate obține decât prin muncă asiduă și făcând sacrificii uriașe! Îți mulțumesc, Ionuț pentru lecția de viață pe care-o oferi fiecărui om care îți ascultă povestea!

Podcastul “Vin de-o poveste” cu Jador e live, în premieră, în seara asta, de la ora 20! Link-ul îl găsiți în BiO! Vă recomand din toată inima să-l urmăriți și să fiți buni, muncitori și curajoși, așa cum e Ionuț!”, a scris Radu Țibulcă pe Instagram.