Stiri mondene

Irisha, drum cu peripeții în zborul din Republica Duminică: „Venise un tip și era beat și...”

Irisha, drum cu peripeții în zborul din Republica Duminică
Irisha, drum cu peripeții în zborul din Republica Duminică [Sursa foto: Instagram]
Irisha a plecat spre casă aseară și le-a povestit fanilor din online drumul ei plin de peripeții. Ce i s-a întâmplat în avionul din drumul spre casă?!

Irisha este ultima concurentă care a fost eliminată de la Survivor România, iar aseară a luat avionul pentru a veni în România. Faimoasa este nerăbdătoare să ajungă acasă, însă o așteaptă un zbor foarte lung. Înainte de a se îmbarca în avion Irisha era plină de entuziasm, dar și nostalgică în același timp, dar le spunea fanilor că i va ține la curent cu tot ce face în timpul zborului. 

Irisha, drum cu peripeții în zborul din Republica Duminică
Irisha, drum cu peripeții în zborul din Republica Duminică[Sursa foto: Instagram]

„Am ajuns şi la aeroport. Mă încearcă o emoţie, sunt melancolică, nu voiam să plec aşa repede. Am trei zboruri, primul este de 9 ore, nu știu ce o să fac. Tot ce o să postez eu este în timp real, dacă reușesc, îmi iau net pe avion tocmai pentru a vorbi cu voi. Vă țin la curent cu tot ce se întâmplă.

Mi-am luat niște măști să mi le fac pe avion pentru că la sosire în București o să mă aștepte o echipă de filmare așa cum s-a întâmplat în cazul fiecărui concurent în momentul în care a părăsit competiția”
, a spus Faimoasa. 

Irisha, zbor cu năpădăi. Ce i s-a întâmplat Faimoasei pe drumul spre casă de la Survivor România?!

Irisha are trei zboruri de luat pentru a ajunge în România, iar primul dintre ele și cel mai lung, a fost și cel mai greu, după cum a spus chiar Faimoasa.

Irisha le-a spus fanilor din online că a avut parte de o experiență îngrozitoare în avion și nu se aștepta niciodată să pățească așa, mai ales că regulile sunt destul de stricte în avion. 

Irisha, drum cu peripeții în zborul din Republica Duminică
Irisha, drum cu peripeții în zborul din Republica Duminică[Sursa foto: Instagram]

„Așa zbor cu năpădăi eu nu am mai avut de cel puțin 5-6 ani. Am avut turbulențe foarte mari, ceea ce nu mă mai sperie. L-am rugat pe băiatul de la check in din Santo Domingo să-mi dea un loc cu celelalte două libere lângă mine pentru că vreau să dorm și am picioarele libere. A făcut posibilă această treabă, am decolat, totul ok, până când a venit un tip la mine și îmi făcea semn că vrea să stea lângă mine, la geam. Și încercam să-i explic că vreau să dorm, să mă întind și a devenit din ce în ce mai insistent și mi-am dat seama că este beat. Nu eram singura pe care o deranjase, ulterior a început un mare scandal pe partea din spatele avionului, deranjase pe toată lumea. A făcut scandal. Și a trebuit să mute pasagerii, nu am putut să dorm, evident. Un alt moment ar fi că un alt pasager a vomitat jumătate de drum, îmi pare foarte rău pentru el, empatizez cu situația, dar mirosea foarte urât”, a declarat Irisha.