Stiri mondene

Irisha, prima reacție după ce a părăsit competiția Survivor România

Irisha, prima reacție după ce a părăsit competiția Survivor România
Irisha a fost concurenta care a părăsit competiția Survivor România duminică seara. Ce mesaj le-a transmis fanilor din mediul online?!

Experiența „Survivor România” a ajuns la final pentru Faimoasa Irisha Ceban. Concurenta spune că nominalizarea sa nu a fost una potrivită și dacă până acum ceva săptămâni se vota din punct de vedere sportiv, de data aceasta s-a votat din punct de vedere social. Artista spune că ea nu a rezonat cu unele glume făcute de băieți, ba mai mult, spune că a fost jignită. 

Citeste si: Scandal urias intre Irisha si Zanni in Consiliul de Eliminare:"Traieste pe alta planeta si nu prinde semnalul. Nu ii functioneaza piulitele!"

În momentul în care a fost anunțată eliminarea ei din competiția Survivor România, Irisha a spus că a avut cumva o vedenie cu acel moment, însă nu-i pare rău că pleacă acasă, ci se va bucura din nou de micile plăceri ale vieții. Ulterior, după ce a avut acces la telefon le-a transmis și fanilor din mediul online un mesaj pentru a le arăta că apreciază susținerea pe care i-au oferit-o. 

Irisha, prima reacție după ce a părăsit competiția Survivor România

„Vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea și pentru toate voturile acordate”,  a scris Irisha, aseară, pe contul ei de Instagram, după ce a părăsit competiția fenomen de la Kanal D, Survivor România 2021. 

Dimineață, Faimoasa a revenit cu un nou mesaj către fanii ei și le-a mulțumit pentru mesajele de susținere și de încurajare pe care le-a primit pe parcursul competiției, dar și după ce a plecat din Survivor România. 

Mesajul transmis de Irisha Ceban după plecarea de la Survivor România

Dacă aseară s-a rezumat la un simplu mesaj pe story, astăzi Irisha a revenit cu un mesaj mai complet pe contul ei de Instagram. Le-a mulțumit fanilor pentru susținere și le-a promis că revine cu și mai multe detalii după ce se odihnește.

Irisha, prima reacție după ce a părăsit competiția Survivor România 

„Survivor România pentru mine s-a încheiat, din păcate! Vreau să vă mulțumesc din toată inima pentru susținerea și voturile voastre. Vă sunt recunoscătoare și apreciez mult de tot. Îmi explodează telefonul, efectiv curg mesajele de la voi. Mesaje pline de empatie, respect și încurajare. Sunteți mult prea importanți pentru mine și parcursul meu în tot ce fac, mereu sunteți alături de mine și pentru asta vă sunt recunoscătoare. Vă iubesc și vă mulțumesc. Din cauza fusului orar, nu apuc să citesc și să răspund tuturor, dar promit s-o fac în cel mai apropiat timp. Dorm puțin și când mă trezesc, vin cu răspunsuri, story-uri interesante. Stay tuned”, a scris Irisha pe contul ei de Instagram