Lansări muzicale

Irina Rimes și Grasu XXL lansează "Pentru totdeauna"

NOUĂIrina Rimes și Grasu XXL lansează
Irina Rimes și Grasu XXL se pregătesc să lanseze piesa "Pentru totdeauna", versiunea în limba română a piesei "Navsegda". Avem detalii în articol!

Irina Rimes a decis să le facă o bucurie fanilor, motiv pentru care se pregătește să lanseze piesa ”Pentru totdeauna”, în colaborare cu Grasu XXL. Noul single este o versiune în limba română a piesei "Navsegda" (Навсегда). Totodată, melodia ”Pentru totdeauna” marchează prima colaborare a artistei cu Grasu XXL. Prin intermediul unui anunț postat pe pagina sa de Instagram, Irina Rimes le-a dezvăluit fanilor că atunci când a hotărât să lanseze versiunea în limba română, Grasu XXL a fost primul gând al artistei.

”Varianta în română nu avea cum să fie fără el (Grasu XXL), a fost primul gând", a spus Irina Rimes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes)

Irina Rimes, despre cum a luat naștere single-ul în limba rusă

”Ultima sesiune foarte mișto pe care am avut-o a fost cu Alex Cotoi, a ieșit o piesă în limba rusă (Навсегда), și n-am avut brief, nu ne-am propus, n-am făcut nimic. Pur și simplu am citit niște versuri de la Dara și-am zis: <<Vai, ce frumos s-ar potrivi>>. Și el a făcut în 20 de minute un instrumental, și în 30 de minute piesa era gata. Și cumva a mișcat piesa asta în jurul ei atâtea lucruri, că de la sine a început să se materializeze lansarea ei", a povestit Irina Rimes.