Lansări muzicale

Irina Rimes a lansat prima piesă în limba rusă! A colaborat cu un artist din Kazahstan pentru „Навсегда”

Irina Rimes a lansat prima piesă în limba rusă! A colaborat cu un artist din Kazahstan pentru „Навсегда”
Irina Rimes a lansat prima piesă în limba rusă! A colaborat cu un artist din Kazahstan pentru „Навсегда” [Sursa foto: Instagram]
Irina Rimes a lansat piesa cu care și-a pus fanii pe jar. Iată cum sună „Навсегда” și ce semnifică titlul.

Irina Rimes a lansat prima ei piesă în limba rusă și a făcut echipă cu Jah Khalib, un cântăreț originar din Kazahstan. Vocile celor doi sună foarte bine în această formulă, iar piesa are un sound care te cucerește încă de la prima ascultare.

„Навсегда” s-ar traduce în română prin „Pentru totdeauna” și va face parte din albumul la care Irina Rimes lucrează de ceva timp: „Acasă”.

Anul acesta a fost unul destul de plin pentru artista de peste Prut care s-a împărțit între Franța și România după ce s-a îndrăgostit de un artist francez. Artista spune că este în culmea fericirii alături de iubitul ei și vor urma foarte multe surprize în ceea ce privește muzica. Pe lângă melodiile pe care le scrie pentru ea, Irina Rimes a mai scris anul acesta și versuri ale pieselor cântate de artiști precum Andra, Antonia și Iuliana Beregoi. În plus, melodia pe care a lansat-o anul acesta „N-avem timp”, se apropie deja de zece milioane de vizualizări.