Lansări muzicale

Irina Rimes și Grasu XXL au lansat videoclipul piesei „Pentru Totdeauna”

Irina Rimes x Grasu XXL - Pentru Totdeauna
Irina Rimes x Grasu XXL - Pentru Totdeauna [Sursa foto: Captură YouTube]
Așteptarea a luat sfârșit! Irina Rimes și Grasu XXL au lansat videoclipul piesei „Pentru Totdeauna”, versiunea în limba română a single-ului "Navsegda" (Навсегда). Dă play și spune-ne cum ți se pare clipul!

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Irina Rimes și Grasu XXL au lansat piesa "Pentru totdeauna", versiunea în limba română a piesei "Navsegda". În urmă cu câteva ore, cei doi artiști au revenit în atenția fanilor cu videoclipul oficial al piesei. Versurile au fost scrise de Irina Rimes, Grasu XXL și Dara, iar muzica a fost compusă de Irina Rimes, Grasu XXL și Alex Cotoi. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi.

În ceea ce privește videoclipul, acesta a fost regizat de Cristina Poszet și Andra Marta. 

Single-ul ”Pentru totdeauna” marchează prima colaborare a artistei cu Grasu XXL. Prin intermediul unui anunț postat pe pagina sa de Instagram, Irina Rimes le-a dezvăluit fanilor că atunci când a hotărât să lanseze versiunea în limba română, Grasu XXL a fost primul gând al artistei. 

Irina Rimes x Grasu XXL - Pentru Totdeauna
Irina Rimes x Grasu XXL - Pentru Totdeauna[Sursa foto: Captură YouTube]

„Aș scrie ceva precum că sunt fericită că lansez asta, dar nu e ceva nou. Aș spune că sunt onorată să scot piesa cu Grasu XXL, și nu oricum, ci pentru că i-a plăcut mult piesa mea, fără strategii comerciale, fără să gândim vreo șpîrlă pentru Instagram /Tiktok etc, piesa asta a atins niște corzi sensibile și și-a făcut singură și feat și clip. Aș spune și asta, dar am spus deja. Aș

mai spune doar că a durut tare săgeata aia de la final și că a durat o săptămână să mă recuperez, dar a meritat! Azi merg să scot bandajul, mâine reintru în programul de sesiuni, că concerte n-avem. Stay safe!", a spus Irina Rimes.

Videoclip: Irina Rimes x Grasu XXL- Pentru Totdeauna