Lansări muzicale

Irina Rimes, o nouă surpriză muzicală pentru fani! Artista lansează piesa „N-avem timp”

Irina Rimes, o nouă surpriză muzicală pentru fani! Artista lansează piesa „N-avem timp”
Irina Rimes lansează piesa „N-avem timp” [Sursa foto: Captură YouTube]
Irina Rimes lansează un nou single intitulat „N-avem timp”. Uite cum arată teaser-ul piesei!

Irina Rimes le-a pregătit o surpriză uriașă fanilor săi! Pe 13 mai, artista va lansa o piesă nouă intitulată „N-avem timp. În urmă cu câteva ore, artista a postat pe pagina sa de Youtube teaser-ul piesei. Internauții au ascultat deja teaser-ul și sunt încântați de rezultat, spunând că de-abia așteaptă rezultatul final.

Irina Rimes, o nouă surpriză muzicală pentru fani! Artista lansează piesa „N-avem timp”
Irina Rimes lansează piesa „N-avem timp”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Aștept cu nerăbdare să ascult piesa”/„Abia aștept”/ „Deja o ador”/ „Genial”/ „Abia aștept noua piesă”/ „Te adooor”, sunt doar câteva din reacțiile fanilor.

Irina Rimes a lansat albumul „Pastila”

În anul 2020, Irina Rimes le-a adus fanilor primul său album trap. Albumul conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. „Bagă", „Copilul pierdut", „Mică și slabă", „Perfectul Imperfect", „Perna ta", „Singuri", „Somn ușor", „Tic Tac", „Treci la nu" și „Vin și pastile". Grafica albumului a fost realizată de Dimi și David, iar de partea de styling s-au ocupat Anda Crăpătureanu și Olivia Stoica.

„Nu mă întrebați nimic, doar ascultați. Eu fac muzică, nu știu să o comentez. Dacă vă întrebați de ce Pastila, pentru că așa am considerat potrivit. Pastila... punct. Fără simbolisme. Poate că în mintea mea albumul se asociază cu o pastilă... Există ceva bolnav în pastilă, dar există și vindecare. Dacă faci abuz, poți să mori, dar dacă o iei când trebuie și pentru ce trebuie, te vindecă" , a declarat Irina Rimes.