Stiri mondene

Irina Rimes, gest emoționant pentru un copil din orfelinat

Irina Rimes, gest emoționant pentru un copil din orfelinat
Irina Rimes, gest emoționant pentru un copil din orfelinat [Sursa foto: Facebook]
Irina Rimes a făcut un gest emoționant pentru un copil din orfelinat. Iată despre ce este vorba!

Irina Rimes este o artistă cu un succes formidabil, piesele sale se aud zi de zi pe principalele posturi de radio și înregistrează vizualizări record pe Youtube. Ei bine, dincolo de vocea suavă cu care a cucerit audiențele, tânăra artistă din Republica Moldova are și un suflet mare. Cântăreața s-a alăturat campaniei demarată de ascociația “Hope and Homes for Children Romania”, care are scop înlocuirea centrelor de plasament cu căsuțe de tip familial.

„Ieri am fost în casa nr 111, construită de cei de la Hope and Homes for Children Romania. Este una dintre cele 114 case menite să aducă picii din orfelinate mai aproape de ceea ce ar însemna ACASĂ.  Creșterea copilului într-un mediu sănătos, acolo unde poate învăța în liniște și se poate dezvolta în condiții normale este cea mai bună cale spre a construi o societate sănătoasă la rândul ei.

Niciun copil n-ar trebui să simtă povara vieții din frageda copilărie, copii trebuie să fie protejați, în mâinile copiilor este viitorul nostru și al lumii în care trăim.Dacă vrei să pui o mâna de ajutor la construcția acestor case, trimite HOPE la 8864 prin SMS și donează 4 Euro lunar pentru copii pe care trebuie să îi scoatem din orfelinate și cărora le putem oferi bucuria lui Acasă. ”, 
a
spus Irina Rimes.

Irina Rimes, mesaj copleșitor pentru unul dintre copiii crescuți în orfelinat
Irina Rimes, mesaj copleșitor pentru unul dintre copiii crescuți în orfelinat[Sursa foto: Facebook]

Irina Rimes, mesaj copleșitor pentru unul dintre copiii crescuți în orfelinat

De asemenea, Irina Rimes a lăsat în căsuța construită de ascociația “Hope and Homes for Children Romania”, o parte din sufletul ei. Mai exact, celebra artistă a lăsat unul dintre super eroii săi preferați.

Mesajul pe care cântăreața l-a lăsat unuia dintre copiii
Mesajul pe care cântăreața l-a lăsat unuia dintre copiii [Sursa foto: Facebook]

„Bună, Andrei! Sper că-ți plac super eroii, pentru că mie îmi plac și pentru că ți-am lăsat pe pat unul dintre super eroii mei preferați. Poartă costumul lui Superman, dar, de fapt, îl chemaă Costică și e un cățel foarte conștiincios. Sper să vă împrieteniți. Cu drag, Irina Rimes!”.