Stiri mondene

Florin Călinescu a criticat-o în direct pe Irina Rimes! Andra i-a luat apărarea

Florin Călinescu
Florin Călinescu a criticat-o în direct pe Irina Rimes! [Sursa foto: Captură YouTube]
Florin Călinescu a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre Irina Rimes. Uite ce a putut spune actorul despre una dintre melodiile artistei!

Florin Călinescu, juratul unui concurs de talente a făcut un comentariu neașteptat despre una dintre piesele Irinei Rimes. Acest lucru s-a întâmplat în momentul în care Eliza a decis să participe la show-ul de talente pentru a-și arăta calitățile artistice, interpretând piesa „Nu știi tu să fii bărbat”. Din nefericire, tânăra concurentă s-a ales cu trei X-uri roșii, singurul jurat care nu a apăsat butonul respectiv fiind Florin Călinescu. Cu toate astea, juratul de la „Românii au talent” a făcut o serie de comentarii rutăcioase la adresa Irinei Rimes, actorul ținând să precizeze că piesa artistei este una „proastă”.

În ceea ce o privește pe Eliza, Florin Călinescu a mărturisit că aceasta a făcut o greșeală pentru că a ales melodia „Nu știi tu să fii bărbat”.

„Știi, te trezești câteodată într-o piață sau cumpărând ceva sau vorbind cu cineva și nu știi ce cauți acolo. Așa și eu în momentul ăsta, jur. Scumpa mea, piesa e foarte proastă și de asta cred că ești dezavantajată. Nu știu cine o cântă și de ce”, a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu a criticat-o în direct pe Irina Rimes!
Florin Călinescu a criticat-o în direct pe Irina Rimes![Sursa foto: Captură YouTube]

Andra a sărit în apărarea Irinei Rimes

La un moment dat, Andra a sărit în apărarea colegei sale de breaslă, Irina Rimes, spunând că piesa nu este rea precum susține Florin Călinescu, ba din contră, considera că piesa este una destul de reușită. Soția lui Cătălin Măruță a râs când a auzit comentariile juratului. Deși toată lumea credea că lucrurile se vor liniști, celebrul actor a continuat seria de replici acide la adresa tinerei artiste din Republica Moldova.

Irina Rimes
Florin Călinescu a criticat-o în direct pe Irina Rimes![Sursa foto: Captură YouTube]

Spre surprinderea juratului, o altă concurentă a urcat pe scena de la „Românii au talent” tot cu o piesă de-ale Irinei Rimes. Mai exact, este vorba de o participantă din Olanda care a interpretat melodia „Cosmos”. După actul artistic al concurentei, Florin Călinescu a observat că Nathanja Volthuis vorbește mai bine românește decât Irina Rimes„Mă interesează cine te disperă și pe tine și pe Irina Rimes. Acum, tu vorbești mai bine românește decât Irina Rimes, asta e clar pentru mine”, a precizat Florin Călinescu.