Stiri

Irina Rimes își îndeplinește marele vis! A colaborat cu Cris Ca pentru piesa „Your Love”

Irina Rimes își îndeplinește marele vis! A colaborat cu Cris Ca pentru piesa „Your Love”
Irina Rimes a anunțat că va lansa piesa „Your Love” alături de Cris Cab.

Irina Rimes este mereu plină de suprize și se pare că pentru toamna asta a pregătit o colaborare care va sparge topurile muzicale. Artista din Republica Moldova a colaborat cu Cris Cab pentru piesa: „Your Love”.

Irina Rimes spune despre Cris Cab că este un artist pe care îl apreciază încă din adolescență și este foarte bucuroasă că în sfârșit i se îndeplinește visul.

Irina Rimes le-a lansat o provocare fanilor de pe Instagram 

Artista a anunțat pe 3 octombrie că va lansa o nouă piesă, însă la vremea aceea nu a vrut să ofere foarte multe detalii, provocându-i pe fanii ei din online să ghicească care va fi numele următoarei melodii.

„Lansez piesa nouă. Detalii n-am încă, dar am un joc. Cine ghicește numele piesei are parte de o întâlnire pe zoom cu mine sa vedem/ascultam împreuna videoclipul nelansat”, a scris Irina Rimesc pe Instagram. Cei mai mulți dintre fanii artistei au ghicit numele piesei, dar unii au mai avut și variante precum: „Your sun”, „Your soul”, „Your lies” sau „Your eyes” 

Irina Rimes și-a luat inima în dinți și a dezvăluit rând pe rând numele piesei cât și numele artistului alături de care a colaborat pentru cea mai nouă piesă din portofoliul ei. 

“Love” este răspunsul corect, acum sa vedem dacă ghiciți care este colaborarea.
Hinturi:
1.E ceva nou ce n-ați mai auzit de la mine
2.Este în colaborare cu un artist pe care l-am visat pe-o piesa de-a mea încă din adolescență și vara asta s-a întâmplat.
Cine Ghicește, are parte de o întâlnire pe zoom cu mine, sa vedem/auzim piesa in premiera.🤗”
a mai scris Irina Rimes după ce fanii eu au ghicit titlul melodiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Lansez piesa nouă.Detalii n-am încă, dar am un joc. Cine ghicește numele piesei are parte de o întâlnire pe zoom cu mine sa vedem/ascultam împreuna videoclipul nelansat. 🤗

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Cine este Cris Cab

Cris Cab, pe numele lui real Cristian Cabrerizo, este cunoscut publicului larg din România pentru piesa „Liar Liar” pentru care a lucrat cu Pharrell Williams.

„Pharrell mă inspiră cu adevărat, are o energie minunată și m-a învățat o groază de lucruri: cum să compun muzică, cum să cânt, cum să fac producția pieselor. M-au ajutat mult sfaturile lui, mă simt binecuvântat", a mărturisit Cris Cab pentru aceeași sursă citată.

Artistul a venit în România în urmă cu trei ani pentru a concerta într-un club exclusivist din Herăstrău.

De cum a ajuns pe meleaguri românești artistul a fost foarte curios că încerce preparatele românești despre care a auzit numai cuvinte de laudă.

Cris Cab s-a născut în Miami, Florida, și cântă la chitară de la 11 ani. Este pasionat de muzica lui Bob Marley, despre care spune că este cel mai proeminent artist care i-a influențat cariera.