Stiri

Antonia lansează „Rebound”, o piesă pop de dragoste cu influențe R&B

Antonia lansează „Rebound”, o piesă pop de dragoste cu influențe R&B
Antonia își surprinde fanii cu o nouă piesă care se numește ”Rebound”, cu mesaj de dragoste, pop, cu influențe R&B.

Antonia și-a suprins plăcut fanii cu melodia „Rebound”, o melodie de dragoste „neîmplinită”. 

Piesa a fost compusă de Emily Kocontes, Zev Troxler, Jayson DeZuzio, Mădălin Roșioru (MADS) și produsă de Mădălin Roșioru (MADS) cu care artista a colaborat și la ”Lie I Tell Myself”.

„`Rebound` e genul acela de piesă în care se regăsesc mai mult fetele. Este vorba despre o fată care încearcă să treacă peste o relație care s-a încheiat împotriva voinței ei, iar ea încă se mai gândește la el. Și deși caută soluții să îl uite, nu reușește. Este o piesă de dragoste, dar o dragoste care doare”, a spus Antonia.

Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun, filmat de Alexandru Mureșan, concept de Cristina Poszet și Andra Marta de la NGM Creative, cu care ANTONIA a lansat ”Como ¡Ay!”, ”Lie I Tell Myself”, ”Touch Me”, ”Hotel Lounge”.

Antonia este extrem de sexy, așa cum ne-a obișnuit la fiecare apariție a sa, iar într-unul dintre cadre este acoperită doar de o chitară. 

Echipa de beauty a Antoniei pentru acest videoclip este formată din Ema Uta (make-up), Sorin Stratulat (hair) și Cristina Crăciun (styling).

Anul acesta, Antonia a mai lansat și ”Como ¡Ay!”, videoclip în care invitat special este Alina Ceușan și ”Muți”, video filmat în propria casă în timpul carantinei. 

„Rebound” face ravagii și în afara granițelor. Presa internațională are numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei

Despre noua piesă a Antoniei au scris și jurnaliștii din presa internațională care se arată eclipsați de farmecul și frumusețea frumoasei artiste românce. Nici calitățile muzicale ale sale nu sunt neglijate. Celebmix.com scrie despre cea mai nouă piesă a Antoniei că a reușit să transmită cu ajutorul vocii sale foarte multă emoție. 

„Credem că această melodie va ieși în evidență la unul dintre concertele sale, datorită modului excepțional în care ar interpreta piesa pe scenă”, se mai arată în articolul celor de la Celebmix.com.