Stiri mondene

Irina Rimes, dezvăluiri despre noua relație! Artista este îndrăgostită până peste cap de iubitul său

Irina Rimes
Irina Rimes [Sursa foto: Facebook]
Irina Rimes a dezvăluit detalii din viața personală, despre care nu multă lume știe. Vedeta a vorbit deschis despre povestea de iubire pe care o trăiește în prezent.

Irina Rimes se află printre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta se bucură de o carieră de succes în industria muzicală. Totodată, frumoasa artistă trăiește o poveste de iubire demnă de un scenariu de film, alături de un francez. Deși s-a mutat în Franța, Irina Rimes ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor sociale, fiind foarte activă în mediul online.

Invitată în cadrul unui podcast, cântăreața a făcut câteva dezvăluiri despre noua relație.

În prezent, Irina Rimes este o persoană fericită și împlinită alături de iubitul ei, cât despre planurile de viitor, aceasta a susținut că nu exclude nici căsătoria.

„Mi-am dat seama că mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi aşteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaştri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact aşa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieţii mele şi o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greşeli în viaţa personală, pe care le repet şi acum”,  a spus Irina Rimes.

Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Facebook]

Irina Rimes, despre depresie și anxietate

În anul 2017, Irina Rimes a divorțat de Andi Bănică. În urma despărțirii, artista a fost nevoită să se lupte mulți ani cu anxietatea și depresia. Din fericire, vedeta a reușit să depășescă greutățile din trecut și să învețe din geșeli.

Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Facebook]

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu. Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă trebuie să mă simt foarte în largul meu. Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru”, a mai spus Irina Rimes.