Stiri mondene

Irina Rimes, confundată cu Ruby la un concert! Cum a fost posibil și cum a reacționat artista

Irina Rimes, confundată cu Ruby la un concert! Cum a fost posibil și cum a reacționat artista
Irina Rimes a povestit un moment amuzant de la începutul carierei sale. Artista a fost confundată cu Ruby la un concert.

După interpretarea muzicală pe care a avut-o la Urbanist Session, Irina Rimes apare într-un vlog în care vorbește despre diverse situații pe care le-a întâlnit de-a lungul carierei sale în muzică și multe alte lucruri. 

Irina Rimes

Cea mai amuzantă întâmplare pe care Irina Rimes a pățit-o la un eveniment

Irina Rimes a povestit extrem de amuzată cum o fetiță destul de micuță a confundat-o fără să-și dea seama cu Ruby. Se întâmpla pe la începutul carierei sale, pe vremea când abia lansase „Visele”. Artista nu avea o cuminitate de fani pe atunci și tocmai se gândea că fetița din public care se uită cu ochi mari către ea ar putea fi un fan înfocat. Însă mare i-a fost dezamăgirea când fetița a venit la ea în brațe și i-a spus că îi place foarte mult piesa „Condimente”.

Citeste si: Irina Rimes, momente tandre în mașină cu fostul iubit! Artista s-a împăcat cu tânărul chitarist

Irina Rimes

„Eram la un concert cu Raluka. Eram în spate, abia lansasem „Visele”, era de vreo trei sau patru săptămâni pe radio și vedeam în public o fetiță care se uita foarte insitent la mine și mă gândeam, `doamne, primul meu fan` și parcă voia să vină spre mine, dar exita și la un moment dat s-a rupt de mulțime, venea spre mine într-un suflet, m-a luat în brațe, s-a uitat (era mică) și s-a uitat așa la mine și zice: `Vai, îmi place atât de mult piesa ta, Condimente`

La auzul acestor cuvinte, având în vedere că fetița era și foarte entuziasmată, Irina Rimes nu a mai putut spune foarte multe.

„I-am zis: mă bucur foarte mult. Să asculți și celelalte piese că și alea sunt mișto”, a mai completat artista extrem de amuzată.