Stiri mondene

Un francez i-a furat inima Irinei Rimes. Artista s-a mutat în Franța pentru el

 Irina Rimes s-a mutat la Paris alături de iubit
Irina Rimes s-a mutat la Paris alături de iubit [Sursa foto: Instagram]
Love is in the air și pentru Irina Rimes care s-a mutat la Paris din dragoste pentru un tânăr francez.

Irina Rimes, artista în vârstă de 29 de ani, și-a găsit marea dragoste în brațele lui David Goldcher, un tânăr care creează muzică și care a apărut în mai multe videoclipuri. Artista pare mai fericită ca niciodată şi în ultima vreme şi-a bucurat fanii cu forografii în cele mai incendiare ipostaze. Mai mult, Irina Rimes publică adesea filmări alături de noul iubit de la studioul de muzică unde fac repetiții. 

 Irina Rimes s-a mutat la Paris alături de iubit
Irina Rimes s-a mutat la Paris alături de iubit[Sursa foto: Instagram]

Irina Rimes și David Goldcher s-au mutat împreună: „ Stăm într-un apartament cu chirie”

Din dragoste pentru noul iubit, Irina Rimes s-a mutat în Franța și a dezvăluit doar un mic detaliu despre mutarea ei alături de noul iubit: 

„Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”,

a transmis Irina Rimes, potrivit  unica.md. Artista conversează în limba franceză și engleză cu iubitul ei. 

În trecut, Irina Rimes a trecut printr-un divorț și mai multe despărțiri și chiar a recunoscut că bărbații din viața ei i-au provocat foarte multă suferință, dar nu îi blamează pentru asta. Artista este de părere că trebuie să fii și „jos” pentru a aprecia momentele în care ajungi sus. 

 Irina Rimes s-a mutat la Paris
Irina Rimes s-a mutat la Paris[Sursa foto: Instagram]

„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, declara artista cu ceva timp în urmă.