Stiri

Ioana Ignat și Pavel Stratan au colaborat pentru „Vina Dragostei”

Ioana Ignat și Pavel Stratan
Ioana Ignat și Pavel Stratan ne aduc o melodie de dragoste. Cei doi artiști vor lansa în curând „Vina Dragostei”.

Ioana Ignat și Pavel Stratan au mai colaborat în 2018 pentru piesa „Te iubesc”, iar acum revin cu o nouă melodie de dragoste.

Balada „Vina Dragostei” va fi lansată în curând, videoclipul fiind deja filmat. Ioana a întruchiat o o sirenă, făptură legendară, recunoscută în mitologie pentru frumusețea ieșită din comun, care îl va prinde în mrejel ei pe cel de care s-a îndrăgostit.

Ioana Ignat

„Începem săptămâna în pași de dans. Este `Vina Dragostei`! Am lansat piesa alături de
Pavel Stratan. Abia aștept să văd în comentarii cum vi se pare", a transmis Ioana Ignat. 

Cine sunt Ioana Ignat și Pavel Stratan 

Ioana Ignat a devenit cunoscută publicului larg după ce a ajuns în finala concursului de talente Vocea României. Tânăra artistă a învățat să cânte la chitară de pe internet, după care a urmat cursuri de bas și contrabas. Cochetează în paralel cu modelling-ul.

Ioana Ignat a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

Pavel Stratan

Pavel Stratan pe de altă parte, compune, produce și interpreteaza de 18 ani. Sub titulatura "Amintiri din copilărie", artistul a lansat un album în patru volume, discurile apărând pe piață între anii 2004 și 2011. Cea mai de succes piesa a sa este "Eu beu", pavel în repertoriu și colaborări cu CRBL, Jorge si Anna Lesko, informează Info Music.ro