Stiri mondene

Ioana Ignat a simțit muzica din fașă. Povestea incredibilă spusă de artistă la „Invitatul de 12”

Ioana Ignat a simțit muzica din fașă. Povestea incredibilă spusă de artistă la „Invitatul de 12”
Ioana Ignat a fost invitata lui Cosmin Cernat în emisiunea de duminică și au vorbit despre muzică, credința în Dumnezeu, dar și despre perioadele mai grele.

Ioana Ignat de talente. este una dintre artistele care a devenit cunoscută odată cu participarea sa la un mare concurs Vocea ei este inconfundabilă și o recunoști de la primele sunete. Artista este foarte pasionată de muzică și a vorbit la Invitatul de 12 despre cea mai mare pasiune a sa. 

Ioana Ignat: „Am știut că voi fi cântăreață la câteva săptămâni de când m-a adus de la maternitate”  

Ioana Ignat este cunoscută pentru piese precum „Nu mă uita”, „Nu mai e” sau „Vina dragostei”, piesă în colaborare cu Pavel Stratan. Artista și-a cultivat această pasiune de mic copil, ba mai mult, Ioana a dezvăluit o întâmplare emoționantă din primele sale zile de viață. 

Ioana Ignat a simțit muzica din fașă. Povestea incredibilă spusă de artistă la „Invitatul de 12”
Ioana Ignat a simțit muzica din fașă. Povestea incredibilă spusă de artistă la „Invitatul de 12”[Sursa foto: Arhiva ]

„Eu de mică am știut că o să devin cântăreață. De când eram micuță.

La câteva săptămâni de când m-a adus de la maternitate,” dacă erau piese din astea cu impact emoțional, „Un-Break My Heart”, „I will Always Love You, mie îmi curgeau lacrimi și trăiam emoția aceea. După aceea cântăm prin casă, cântam pe la biserică. Acolo cântam în strană, cu maicile și mi-am dorit să fac din ce în ce mai mult treaba asta. Când am ieșit m-am înscris la Palatul Copiilor la Cercul de Chitară.
Chitară deja știam și primisem și cadou o chitară de la niște prieteni de la mănăstire. La 15 ani am intrat într-o orchestră unde aveam evenimente de joi până duminică, aveam și câte 2 evenimente pe zi. Am cântat vreo doi ani în orchestra aia și apoi m-am înscris la Vocea României”
, a declarat Ioana Ignat la Invitatul de 12.