Stiri mondene

Dorian Popa a avut-o ca mentor pe Teo Trandafir. Ce a învăţat de la ea?

Dorian Popa a avut-o ca mentor pe Teo Trandafir
Dorian Popa a dezvăluit în cadrul emisiunii Invitatul de 12 că a făcut un curs cu Teo Trandafir și a învățat de la ea o serie de lucruri importante.

Dorian Popa este adesea invidiat pentru energia pe care o are și o oferă oamenilor zilnic. Nu trece nici măcar o zi fără ca Dorian Popa să nu facă vlog, fanii lui bucurându-se de compania lui în fiecare dimineață. Invitat în studio-ul Radio Impuls, Dorian Popa a stat la povești cu prezentatorul Cosmin Cernat și a vorbit tocmai despre pasiunea lui pentru YouTube. Artistul spune că pentru a putea să faci asta zilnic, este foarte important să fii sincer cu publicul tău, dar și cu tine. Dorian Popa a dezvăluit că a stat și s-a gândit foarte multă vreme dacă ceea ce face acum îl reprezintă în totalitate și a ajuns la concluzia că da, nu poate trăi fără să facă Youtube. 

Dorian Popa a avut-o ca mentor pe Teo Trandafir

„Eu sunt cu sufletul pe tavă. Am învățat asta de la colega ta Teo Trandafir. Am făcut un curs cu ea și am înțeles acolo că trebuie să-ți „vomiți sufletul”, citez, pentru că Teo are niște replici extraordinare și dacă înțelegi ce vrea să spună și ce trece prin tine ți se deschide creierul. Eu mi-am dat seama că ăsta sunt și da, sunt genul ăla de artist căruia îi place atenția”, a spus Dorian Popa în cadrul interviului. 

Dorian Popa: Nu fac YouTube pentru bani

Deși scoate sume frumoase din lumea online-ului, Dorian Popa a dezvăluit în cadrul emisiunii de duminică că nu face online pentru bani și i-ar sfătui pe toți cei care ar vrea să se apuce de această meserie să nu plece de la premisa că se vor face mulți bani din online.

Dorian Popa a avut-o ca mentor pe Teo Trandafir

Întrebat dacă simte nevoia uneori să mai ia o pauză, să nu pună în online tot ce face, artistul a răspuns cu sinceritate: „Dacă aș avea nevoie de mai mult timp pentru mine m-aș opri din filmări. Nu fac Youtube pentru bani și nu aș sfătui pe nimeni să facă asta pentru că s-ar putea să nu-ți iasă. Eu foarte mulți ani am visat să fac matinal. Îmi place să fac oamenii să-și pornească ziua mai bine. Consider că am destulă energie încât să împart cu foarte mulți oameni și consider că dacă Dumnezeu m-a înzestrat cu energia asta nu m-a înzestrat ca să o țin doar pentru mine”. 

Urmărește întregul interviu aici