Stiri mondene

Ioana Ginghină, prima apariție publică alături de iubitul ei: „Emoții mari pentru noi”

Ioana Ginghină, prima apariție publică alături de iubitul ei: „Emoții mari pentru noi”
Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi Pitulice, au avut prima ieșire în public. Cum au fost surprinși cei doi?!

După aproximativ un an de relație, Ioana Ginghină și partenerul ei de viață, Cristi Pitulice, au avut prima ieșire publică. Noul iubit al Ioanei Ginghină este unul dintre cei mai influenți influenceri în turism. Cei doi au mers la film, alături de fiica actriței și a fostului ei soț, Alexandru Papadopol. Vedeta a imortalizat momentul și a postat o serie de fotografii pe rețelele sociale. În dreptul imaginilor, Ioana Ginghină a transmis și un mesaj.

Ioana Ginghină, prima apariție publică alături de iubitul ei

„Emoții mari pentru noi toți. Prima ieșire publică împreună. 🙂 Să sperăm că a trecut pandemia și e abia începutul. Și rămăsese ca vă spun cum e filmul...Da, merită văzut!”, a scris vedeta.

Fanii artistei au reacționat imediat și i-au felicitat. „Sunteți super împreună”/ „Zâmbetul tău frumos spune totul”/ „Ne place mult”/ „Frumoși! Vă stă foarte bine împreună”/ „Există viață și după divorț. Vă doresc multă înțelegere”, sunt câteva din reacțiile internauților.

Ioana Ginghină, prima apariție publică alături de iubitul ei

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, căsătoriți timp de 12 ani

După o relație de 12 ani, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au decis să meargă pe drumuri separate. Se pare că actorul a fost cel care decis să se despartă de Ioana, spunând că în ultimii ani se simțea nefericit. Ulteriior, Alexandru Papadopol și-a găsit fericirea în brațele Adrianei, soția actorului Adrian Titieni, care îi era bun prieten.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

„Se spune asta dacă te grăbesti la o relație imediat după divorț. Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important.”,  povestea IOana Ginghină în cadrul uni interviu.