Stiri mondene

Pepe, despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Este cea mai mare greșeală din viața mea”

Pepe, despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Este cea mai mare greșeală din viața mea”
După ce în urmă cu câteva zile Oana Zăvoranu a spus motivul divorțului de Pepe, acum a venit rândul artistului să-și spună partea de adevăr. Ce dezvăluiri a făcut Pepe?!

Au trecut aproximativ 11 ani de la cel mai controversat divorț din showbiz-ul românesc. Păreau cuplu perfect, dar au ajuns să se despartă cu mare scandal. Iubirea dintre Pepe și Oana Zăvoranu s-a transformat în ură, iar războiul dintre cei doi foști soți a continuat de-a lungul timpului. În urmă cu câteva zile, „Querida” a dezvăluit motivul pentru care ea și Pepe au divorțat. Ei bine, acum a venit rândul latino lover-ului să-și spună partea de adevăr. Invitat în cadrul unui podcast, îndrăgitul cântăreț a dat cărțile pe față.

Pepe, despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Este cea mai mare greșeală din viața mea”

„Pepe a fost mișto rău de tot ca soț. Acum nu mai este. Mie mi se pare că dau totul într-o relație, adică, ca orice om, am și greșeli și scăpări, dar indiferent de greșeală, cu vorba sau cu fapta, din punctul meu de vedere am protejat întotdeauna familia. Când mă uit înapoi nu-mi vine să cred că am fost eu (n.r. căsnicia cu Oana Zăvoranu). Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustratre, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok”,  a declarat Pepe.

În continuare, Pepe a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre fosta sa soție. Conform spuselor sale, Oana Zăvoranu a fost cea mai mare greșeală din viața artistului. Mai mult, artistul a ținut să precizeze că nu vrea să mai aibă vreodată legătură cu ea. 

Pepe, despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Este cea mai mare greșeală din viața mea”

„Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor” a mai adăugat Pepe.

Oana Zăvoranu: „N-am să neg niciodată că ne-am iubit”

Querida” susține că nu Pepe a divorțat de ea, ci invers. Totodată, Oana Zăvoranu nu a negat faptul că mariajul lor au avut numeroase momente fericite. Din nefericire, pe parcursul căsniciei, sentimentele au început să dispară, iar tensiunile dintre cei doi erau tot mai multe.

Pepe, despre divorțul de Oana Zăvoranu: „Este cea mai mare greșeală din viața mea”

„Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune” a spus Oana Zăvoranu. Cintește continuarea aici.