Stiri mondene

Invitatul de 12! Tudor Ionescu, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele în plus: „Am început să...”

Tudor Ionescu, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele în plus
Tudor Ionescu, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele în plus [Sursa foto: Captură YouTube]
Tudor Ionescu a venit în studioul nostru, la emisiunea „Invitatul de 12”, moderată de Cosmin Cernat. Artistul Fly Project le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls cum a reușit să slăbească.

Tudor Ionescu nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind un nume extrem de consacrat în industria muzicală din România. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul s-a luptat o lungă perioadă de timp cu kilogramele în plus. Tudor Ionescu a fost invitatul de 12, de la Radio Impuls. În emisiunea moderată de Cosmin Cernat, solistul Fy Project le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls cum a reușit să slăbească de la 104 kilograme la 63 de kilograme.

Tudor Ionescu, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele în plus
Tudor Ionescu, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele în plus[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mi-a luat 41 de ani să nu mai fiu gras, iar acum când am slăbit, toată lumea îmi spune că am slăbit prea mult și oamenii îmi urează sănătate pe Facebook și Instagram. Eu mă simt bine așa, este adevărat am slăbuit mai mult decât mi-am propus. Sunt la 63 de kilograme acum, dar vreau să mă întorg la 70 de kilograme.(...) Oamenii care nu au fost grași niciodată nu pot să-și imagineze cât de greu îți este gras. Este îngrozitor!!! Am început să slăbesc acum patru ani, aveam 104 kilograme la 1.71. Mi-am pus un targhet de 80 de kilograme, până acolo am vrut să ajung”, a spus Tudor Ionescu.

Tudor Ionescu, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele în plus
Tudor Ionescu, dezvăluiri despre lupta cu kilogramele în plus[Sursa foto: Instagram]

Tudor Ionescu, despre perioada pandemiei

În continuare, solistul Fly Project le-a dezvăluit ascultătorilor Radio Impuls despre perioada pandemiei de coronavirus. Deși majoritatea artiștilor au fost extrem de afectați, Tudor Ionescu a susținut că toată această perioadă a fost una foarte creativă, atât pentru el, cât și pentru colegii săi de breaslă.

Depinde cum o privești! Pentru mine și pentru colegii mei de studio a fost o perioadă extrem de creativă. De-a lungul carierei nu am avut atâtea piese în avans pentru Fly Project. Și nu doar pentru Fly Project, pentru că lucrăm și pentru alți artiști.(...) Noi astăzi lucrăm pentru 2022-2023. A fost o perioadă creativă!, a mai adăugat Tudor Ionescu.