Stiri mondene

Invitatul de 12 | Sickotoy, câștigătorul unui premiu Grammy, într-un interviu de excepție alături de Cosmin Cernat

Sickotoy, câștigătorul unui premiu Grammy, într-un interviu de excepție alături de Cosmin Cernat
Alex Cotoi sau SICKOTOY, așa cum îl cunoaștem toți, este unul dintre cei mai celebri producători muzicali, cu un succes răsunător și la nivel internațional.

Artistul a colaborat cu diverși artiști din țară, dar și din străinătate și este câștigătorul unui premiu Grammy pentru “The Best Latin, Rock & Urban Alternative Album”, obținut în urma colaborării cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru “Baddest Girl in Town”.

Alex Cotoi este producătorul care se află în spatele mai multor ariști români, printre care și Irina Rimes, Delia sau Alina Eremia.

Invitat în cadrul emisiunii de duminică, Invitatul de 12, Alex Cotoi va sta de vorbă cu prezentatorul Cosmin Cernat și va scoate la iveală mai multe detalii din viața personală, cât și cea profesională.

„Eu inițial, așa m-am apucat de muzică. Am fost rocker, Nirvana, ACDC și prin liceu m-am apucat de chitară”, spune Sickotoy. 

Ce face Sickotoy când nu face muzică?

Întrebat în cadrul unui alt interviu ce face în momentele în care nu se află la studio, Alex Cotoi a spus că se relaxează uitându-se la filme, dar și alături de familie. 

„Îmi petrec mult timp cu familia, joc tenis, mă uit pe Netflix la seriale, încerc să plec în afara orașului sau a țării când am timp”, spune Sickotoy. 

Cea mai mare realizare a sa este chiar proiectul său, în vreme ce pe plan personal, spune că fiica sa reprezintă cel mai mare hit. 

„Cred ca cea mai mare realizare muzicală e faptul că mi-am facut curaj să fac proiectul SICKOTOY. Pe plan personal, fetița mea reprezintă cel mai mare HIT!”, a mai spus artistul.