Stiri mondene

Invitatul de 12 | Matteo, despre fetița sa Mia: „Mi-a schimbat viața”

Invitatul de 12 | Matteo, despre fetița sa Mia: „Mi-a schimbat viața”
Matteo a vorbit la „Invitatul de 12” despre fetița sa, Mia. Artistul spune că viața lui s-a schimbat complet de când a apărut fetița în viața lui.

Matteo este un tătic în toată regula și se bucură din plin de acest statut. Artistul spune că prezența copilului în viața lui i-a oferit mai multă forță de muncă și mai multă putere, chiar dacă uneori, Mia îi mai dă bătăi de cap. 

Artistul a vorbit în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” despre sentimentele pe care le încearcă din ziua în care a devenit tătic. 

Matteo, soția și fiica sa, Mia
Matteo, soția și fiica sa, Mia[Sursa foto: Facebook]

„Este cel mai important moment pentru că în afară e bucuria pe care o ai pentru că ai creat viață și că modelezi o viață după educația pe care o ai și tu, mi-a dat o forță să gândesc altfel treaba, să am mai multă putere de muncă”, spune Matteo. 

Matteo: Sunt un tătic fericit și norocos 

Chiar dacă uneori Mia îi mai creează anumite probleme lui și soției lui, artistul nu se plânge, ba din contră, vede partea plină a paharului și se declară a fi un tătic fericit și norocos. Matteo spune despre Mia, fiica lui, că are personalitate și cu greu o convingi să facă anumite lucruri, cum ar fi, să doarmă. 

Matteo si soția sa
Matteo si soția sa[Sursa foto: Facebook]

„Sunt un tătic fericit și sunt un tătic norocos pentru că am o fată cu o personalitate mega magnetică.

Este și cuminte, dar nici foarte...

Are o personalitate, nu prea vrea să doarmă, dar nu e o plângăcioasă. Din contră: vrea mereu să facă ceva cu tine. Am noroc de Elena, mama Miei, care este foarte implicată și cumva ne-am decupat rolurile foarte bine în familia noastră.

Mia doarme doar dacă o scoți afară. Nu vrea să doarmă acasă cum ai scos-o din casă, nici n-ai ajuns la semafor că adoarme”, a mai spus Matteo la Invitatul de 12.