Stiri mondene

Invitatul de 12: Ioana Ignat, despre albumul ce urmează să fie lansat: ,,M-am gândit la „Periplu”, dar sigur nu se va numi așa"

Invitatul de 12: Ioana Ignat, despre albumul ce urmează să fie lansat: ,,M-am gândit la Periplu, dar sigur nu se va numi așa
Ioana Ignat  [Sursa foto: Instagram]
Ioana Ignat a fost în studioul Radio Impuls la „Invitatul de 12” duminica aceasta și a făcut dezvăluiri despre următorul album.

Ioana Ignat a fost pentru a doua oară în studioul Radio Impuls la „Invitatul de 12" și a vorbit despre noul ei album, ce urmează să fie lansat cât de curând. Albumul cuprinde 15 piese, dar care nu are înca un nume. Artista a vorbit si cate putin despre vacante, despre planuri de viitor, dar si despre alte proiecte, care le va permite fanilor să o vadă într-o ipostaza usor diferita.

Citește și: Mimi, mai sinceră ca niciodată! A dezvăluit ce părere are despre actuala fostului iubit. Ce a putut spune despre Ioana Ignat

Ioana Ignat, despre albumul pe care urmează să îl lanseze: „E stimez că prin martie e deja lansat tot”

Ioana Ignat este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și a fost prezentă din nou în studioul Radio Impuls, unde a oferit ascultătorilor noștri detalii despre noul album pe care îl pregătește. Deși artista nu a găsit un nume potrivit pentru ceea ce vrea să transmită prin muzica ei, fanii se vor bucura în curând de piese noi.

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au logodit! Artista s-a fotografiat cu inelul de logodnă: „Se întâmplă”

Invitatul de 12: Ioana Ignat, despre albumul ce urmează să fie lansat: ,,M-am gândit la Periplu, dar sigur nu se va numi așa"
Ioana Ignat[Sursa foto: Instagram]

„Sincer încă nu am găsit un nume pentru album, asta mă oprește din multe. Sunt 15 piese pe care le-am făcut de-a lungul timpului, sunt și piese mai vechi pe care le-am început acum 4-5 ani, am și piese noi. Și chiar am lansat câteva dintre ele, nu stiu 3-4 am lansat și urmează să lansez pachete de câte trei cu videoclipuri. Trebuie să le termin. Dar eu estimez că prin martie e deja lansat tot. Încă nu știu cum să îl numesc, am câteva variante, dar nu știu. O variantă ar fi Periplu. Mi s-a părut mie foarte interesant cuvântul acesta, nu sunt încă foarte convinsă”, a spus Ioana Ignat.

Ioana Ignat, despre planurile de viitor: „ O să fiu pusă și în alte posturi în care nu m-au mai văzut oamenii, la TV” 

Deși abia s-a întors din vacanță, Ioana Ignat este pusă pe fapte mari. Artista a vorbit despre planurile ei de viitor, dar a dezvăluit și o mică surpriză pe care o pregătește fanilor ei. Ioana mărturisește că are foarte multe proiecte care o vor pune într-o postură diferită față de cea cu care ne-a obișnuit, iar fanii o vor purea urmări chiar și la TV.   

Citește și: Sebastian Dobrincu: „A pozat în victimă”. Tânărul, atac dur la adresa fostei iubite, Mimi, după ce influencerița a declarat că a fost înșelată

Invitatul de 12: Ioana Ignat, despre albumul ce urmează să fie lansat: ,,M-am gândit la Periplu, dar sigur nu se va numi așa"
Ioana Ignat[Sursa foto: Instagram]

„Eu abia ce am început să îmi fac planuri pe termen lung, până acum mergeam așa din inerție”

„Când ai foarte mult timp liber, nu trebuie să profiți de asta la modul să pierzi timpul, trebuie să faci lucruri chiar și în timpul liber, trebuie să îți ocupi timpul cu lucruri productive și asta încerc să fac. Si acum că pandemia asta nu ne-a lăsat chiar de tot, nu sunt nici atât de mult evenimente cum erau înainte de pandemie, încerc să fac lucruri cât mai productive, să studiez să fac sport, să merg la sesiuni, să îmi termin albumul”

„Am foarte multe proiecte noi. O să fiu pusă și în alte posturi în care nu m-au mai văzut oamenii, la TV. Încă nu știm nimic. O să vedem ce va fi”, a declarat Ioana Ignat.