Stiri mondene

Invitatul de 12 | Cosmin Cernat, întrebare de baraj pentru Alexandra Stan: „Îți place de tine la Survivor?”

Cosmin Cernat, întrebare de baraj pentru Alexandra Stan: „Îți place de tine la Survivor?”
Alexandra Stan este următoarea invitată a lui Cosmin Cernat, duminică, în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”.

Alexandra Stan este una dintre artistele care a participat în sezonul doi Survivor România. Cunoscută pentru hit-ul Mr. Saxobeat, hit care a făcut istorie la nivel internațional, Alexandra Stan a reușit să impresioneze și în cadrul emisiunii prin sinceritatea de care a dat dovadă la fiecare pas. Fosta Faimoasă recunoaște că nu era bună pe traseu, dar spune că sunt și momente în care se admiră pe sine pentru faptul că a reușit să-și depășească limite la care nici ea nu s-ar fi gândit. 

Ce spune Alexandra Stan despre participarea ei la Survivor România?!

Invitată în cadrul emisiunii de duminică Invitatul de 12, Alexandra Stan va vorbi despre planurile sale de viitor, carieră, copilărie, dar și despre prestațiile sale de la Survivor. Artista a primit și următoarea întrebare dificilă din partea lui Cosmin Cernat:  Te așezi pe canapea și te uiți la tine: îți place de tine la Survivor? 

Cosmin Cernat, întrebare de baraj pentru Alexandra Stan: „Îți place de tine la Survivor?”

„Nu. Adică sunt unele momente care îmi plac și unele care nu. Îmi place când sunt sinceră, când trag de mine și merg mai departe și când mai puternică decât mă gândeam eu că pot să fiu, dar nu-mi plac momentele de slăbiciune. Am plâns extraordinar de mult și am fost extraordinar de emotivă, dar acolo, crede-mă, era la puterea a zecea și de asta am și zic: eu plâng cam des, cam repede, când ajung acasă nu mai plâng”, a fost răspunsul Alexandrei Stan. 

Pentru a urmări întreaga discuție a Alexandrei Stan alături de Cosmin Cernat, stai cu urechile pe Impuls duminică de la 12:00.