Stiri mondene

Invitatul de 12 | Ce ar vrea EMAA să-și amintească oamenii de ea?! Declarația emoționantă a lui Cosmin Cernat

Invitatul de 12 | Ce ar vrea EMAA să-și amintească oamenii de ea?! Declarația emoționantă a lui Cosmin Cernat
EMAA, artista care de curând și-a lansat primul album din carieră, a stat de vorbă cu prezentatorul Cosmin Cernat în cadrul emisiunii Invitatul de 12.

EMMA este una dintre cele mai noi voci din industria muzicală autohtonă și a devenit cunoscută odată cu piesa „Insula”, în colaborare cu The Motans. Artista are o voce extrem de caldă și este un suflet foarte sensibilă. Întrebată de Cosmin Cernat cum ar vrea ea ca oamenii să-și amintească de ea, EMAA a răspuns următoarele: „Că am reușit într-un fel sau altul să-i transpun într-o lume în care să se simtă liniștiți.

Să le dau un plus e viață atunci când nu au reușit singuri și că i-am înțeles și că m-au înțeles înapoi”

Ce ar vrea EMAA să-și amintească oamenii de ea?!
Ce ar vrea EMAA să-și amintească oamenii de ea?![Sursa foto: Arhiva ]

La rândul său, și Cosmin Cernat a spus cum crede el că și-o va aminti în viitor pe EMAA. 

„Eu sunt convins că o să-mi amintesc despre tine așa: la vârsta asta ai o modestie care e destul de rar întâlnită, care arată foarte clar despre ce ești tu ca om, despre cât de educată ești, despre cât de citită ești și de ce suflet bun ai”, a spus prezentatorul emisiunii „Invitatul de 12”, emoționând-o pe artistă. 

EMAA consideră că succesul trebuie să fie în fiecare zi: „Succesul nu vine doar acum că am niște piese pe radio”

Invitată în cadrul emisiunii  „Invitatul de 12”  EMAA a vorbit despre succesul pe care l-a avut în ultima vreme, însă surprinzătoare a fost modestia de care a dat dovadă artista. Ea spune că succesul unui om trebuie să fie în fiecare zi.  

„Pentru mine ideea de „succes” ar trebuie să fie în fiecare zi. Succesul nu vine doar acum că am niște piese pe radio și asta ar însemna succesul. Nu cred în succesul de genul ăsta. Cred că fiecare moment e relevant. E foarte important să te bucuri de fiecare experiență. Sunt foarte sigură că acesta e cel mai bun loc pe care îl am în momentul acesta”, a declarat EMAA

Urmărește întregul interviu și află tot ce nu știai despre artista EMAA.