Stiri mondene

EMAA consideră că succesul trebuie să fie în fiecare zi: „Succesul nu vine doar acum că am niște piese pe radio”

EMAA consideră că succesul trebuie să fie în fiecare zi
EMAA a fost invitata lui Cosmin Cernat duminică și a vorbit cu emoție despre perioada frumoasă din viața ei, despre muzică, dar și pasiuni.

EMAA, o artistă originară din Lugoj, a descoperit iubirea pentru muzică în urmă cu mai mulți ani când s-a apucat de scris poezii. De fapt, EMMA chiar așa a început: și-a pus versurile scrise de ea pe muzică și uite așa au ieșit cele mai frumoase hit-uri ale artistei. 

Invitată în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” EMAA a vorbit despre succesul pe care l-a avut în ultima vreme, însă surprinzătoare a fost modestia de care a dat dovadă artista. Ea spune că succesul unui om trebuie să fie în fiecare zi.  

„Pentru mine ideea de „succes” ar trebuie să fie în fiecare zi. Succesul nu vine doar acum că am niște piese pe radio și asta ar însemna succesul. Nu cred în succesul de genul ăsta. Cred că fiecare moment e relevant. E foarte important să te bucuri de fiecare experiență. Sunt foarte sigură că acesta e cel mai bun loc pe care îl am în momentul acesta”, a declarat EMAA. 

De unde vine sensibilitatea artistei EMAA: „Mama îmi citea povești”

Una dintre întrebările la care a trebuit să răspundă EMAA a fost referitoare la sensibilitatea ei pe care o transpune atât de bine în versurile melodiilor pe care le cântă. 

EMAA consideră că succesul trebuie să fie în fiecare zi

„Mama îmi citea povești foarte triste. Cred că voia să mă facă empatică. În același timp, ea era o persoană veselă. Eu cred că sunt un prieten pentru lume pentru că în general pentru că nu prea judec. Încerc să înțeleg orice fel de circumstanță, orice fel de comportament. Se întâmplă de foarte multe ori să cunosc un om acum și să ajung la niște discuții... În general am o energie bună și sunt destul de veselă. Scot eu piese triste, dar... sunt o persoană veselă”, a spus EMAA. 

Dacă n-ar face muzică, ar fi fost psiholog sau ar fi făcut sport în natură, spune artista. 

„Ori aș fi fost un psiholog forte bun pentru că am răbdare sau e foarte posibil să fi avut vreo legătură cu sporturile extreme. M-am cățărat foarte mult pe stâncă și îmi place foarte mult. Îmi place mult ideea de sport în natură. Nu prea petrec timp singură, decât atunci când scriu sau merg acasă și dorm foarte mult”, a mai spus EMAA. 

Cum a trecut EMAA peste pandemia de coronavirus

„Eu cred că artiștii în general sau cel puțin eu, am mai trecut prin pandemii, la nivel artistic. Mai ales când ești independent, asta se mai întâmplă. Nu am făcut ceva diferit față de alți ani. Eu am stat în studio mai mult ca niciodată, nu aveam altă activitate. Pentru mine nu a fost chiar așa o mare diferență. Pentru mine a fost cel mai bun an pe care l-am avut vreodată”, a declarat EMAA.