Stiri mondene

Inna va lansa un album pe 27 noiembrie! „Nu ne așteptam niciodată să ne iasă”

Inna va lansa un nou album
Inna ne anunța în urmă cu trei săptămâni că se izolează în Dance Queen’s House, unde va produce cea mai bună muzică alături de prietenii săi.

Timp de trei săptămâni, Inna și echipa sa de producție au lucrat intens la o serie de piese. Artista anunța în momentul în care s-a izolat în Dance Queen’s House că după această perioadă va lansa foarte multă muzică, însă aseară a venit cu un nou anunț pentru fani. 

Inna va lansa un nou album

Au avut atât de multă inspirație încât au făcut muzică pentru un album întreg. Inna a anunțat pe vlog-ul ei că săptâmâna viitoare va lansa un nou album. 

Inna va lansa un nou album

„Am pregătit foarte multe piese. Nu ne așteptam niciodată să ne iasă atât de multe piese într-un timp atât de scurt, așa că am două vești pentru voi astăzi, una mai bună și alta mai puțin bună. O să încep cu vestea bună pentru voi și anume că nu vom lansa un EP, vom lansa un album. Asta înseamnă mai multă muzică. Vestea mai puțin bună este că nu va fi gata până pe 20, adică vineri. O să ne mai trebuiască încă o săptămână ca să lucrăm la toată muzica pe care am făcut-o. Promit că pe 27 tot album va fi lansat”, a spus Inna, cu mențiunea ca fanii săi să nu fie supărați pentru întârziere. 

Inna, concert pe ZOOM

Inna a anunțat în cadrul aceluiași vlog că vineri, 20 noiembrie, va susține un concert pe Zoom. 

„Cea mai tare veste vine acum: mâine seară, la ora 8 a României, facem petrecere pe Zoom. Ascultăm muzică nouă, aveți ocazia să vă dați cu părerea”, a spus Inna.