Stiri mondene

Deliric, la cratiță pentru Inna: „Femeia are treabă tot timpul că ea e pe scenă și eu stau la oale”

Deliric gătește pentru Inna
Deliric gătește pentru Inna [Sursa foto: Captură YouTube]
Deliric a fost filmat în casa Dance Queen's House în timp ce a gătit cu mult drag si spor pentru iubita sa, Inna.

Însă înainte de a se apuca propriu-zis de gătit, Deliric a făcut un pic de haz de necaz pentru că trebuia să gătească singur, în timp ce Inna se gătea pe ea. Mai exact, artista se aranja pentru o nouă zi plină de activități în casa în care s-a izolat pentru trei săptămâni. 

„Băi, iar am ajuns, mă, la cratiță. Femeia are treabă tot timpul că ea e pe scenă, are melodii de făcut și eu stau la oale acolo”, a spus Deliric mai în glumă, mai în serios. 

Deliric gătește pentru Inna
Deliric gătește pentru Inna[Sursa foto: Instagram]

Deliric a gătit pentru Inna în Dance Queen's House 

„Astăzi este o zi specială pentru că l-am invitat pe Toto să-mi gătească. Toto gătește mereu foarte delicios”, a spus Inna despre pasiunea lui Deliric pentru gătit. 

Deliric a recunoscut că îi plave să stea în bucătărie, dar nu se aplică același lucru și când vine vorba de spălatul vaselor, artistul recunoscând că Inna este cea care face curat în bucătărie. 

Deliric gătește pentru Inna
Deliric gătește pentru Inna[Sursa foto: Instagram]

„Adevărul e că îmi place să gătesc așa că ne punem pe treabă să fac femeia fericită. Mâncarea mea e foarte picantă. Dacă nu e picantă, am impresia că nu are gust”, a mai spus Deliric în timp ce gătea nuggets și cartofi la cuptor. 

În descrierea videoclipului postat pe YouTube, Inna a ținut să menționeze că așa a cucerit-o Deliric: cu mâncarea delicioasă pe care o face.