Stiri mondene

Deliric și Inna, relație de dragoste presărată cu adrenalină. Cum a convins-o să se dea cu tiroliana în Dubai

Deliric
Deliric și Inna și-au afișat cu greu relația în fața fanilor din online, însă în ultima vreme au împărtășit câteva momente speciale din relația lor.

Inna și Deliric au fost de curând într-o frumoasă vacanță în Dubai unde au încercat câte puțin din toate frumusețile orașului. Cu această ocazie, Deliric și-a propus să se reapuce de vlog și să fie mai activ pe canalul său de YouTube. 

„Am zis că mă reapuc eu de vlog într-un mare fel. M-am dus la Dubai, am luat femeia, am zis `fii atent, ce subiect mișto` sar eu eu de pe mare bloc, pac, am filmat, mă întorc în România, zic că editez eu. Între timp se duce și Selly la Dubai, sare cu aia, în vreo 15 minute  cred că a și editat vlogul. Ăsta editează și în somn”, a spus Deliric. 

Deliric și Inna s-au dat cu tiroliana desupra Dubaiului 

Deliric a convins-o pe Inna cu chiu cu vai să se dea cu tiroliana, însă cu toate că la început spunea că nu vrea pentru că îi este teamă, după prima experiență Inna ar mai fi vrut să încerce și a doua oară tot în ziua accea. 

Inna

„Dragă vlog, știu că i-am promis Alexandrei că nu o să mai am treabă cu coardele, dar nu pot să mă țin de cuvânt fiindcă mă duc să mă dau cu o coardă de pe un bloc pe un alt bloc. Problema e că am și băut aseară, s-ar putea să fie așa o vomă peste Dubai. Sper să se facă și un film nou, James Bond, vomă peste Dubai. Alexandra nu vorbește că e speriată că mi-a promis că se dă și ea”, a spus Deliric. 

„Mi-e frică rău, rău, îmi vine să urlu”, a spus Inna când a ajuns la etajul 42, de acolo de unde trebuia să se dea cu tiroliana. 

„Înălțimea nu-mi place nici mie”, recunaoște Deliric.

Deliric

„Am fost fericită pentru că mi-am înfruntat frica”, a completat Inna, extrem de fericită la finalul experienței.