Stiri mondene

Motivul pentru care INNA este înlocuită la masa detectivilor cu Irina Rimes! Ce se întâmplă, de fapt, în show-ul de muzică: „Răzbunarea mea abia acum începe”

Motivul pentru care INNA este înlocuită la masa detectivilor de Irina Rimes
Motivul pentru care INNA este înlocuită la masa detectivilor de Irina Rimes [Sursa foto: Instagram]
În semifinala show-ul de muzică, INNA este înlocuită la masa detectivilor cu Irina Rimes. Uite despre ce este vorba!

În ediția din această seară, Papagalul se întoarce la Masked Singer România! Misterioasa mască pune la cale un plan de răzbunare împotriva celor patru detectivi care i-au anulat șansa de a câștigat marele trofeu. Tot în această seară, telespectatorii sunt martorii unor momente tensionate. Conform anunțului făcut de Pavel Bartoș, unul dintre detectivii show-ului de muzică dispare. 

„Opriți muzica, opriți aplauzele, opriți planeta. La Masked Singer România se poate întâmpla orice, pregătiți-vă să fiți șocați”, le-a spus Pavel Bartoș.

Motivul pentru care INNA este înlocuită la masa detectivilor de Irina Rimes
Motivul pentru care INNA este înlocuită la masa detectivilor de Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

Irina Rimes se va așeza la masa detectivilor

Mai exact,  Papagalul o sechestrează pe INNA, iar Alex Bogdan, Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu vor face tot ce le stă în putere pentru a o salva pe colega lor. Pentru a putea să ducă misiunea până la final, cei trei au chemat ajutoare la masa detectivilor, acolo unde se va așeza Irina Rimes, fiind persoana care a dat viață celei mai iubite măști din primul sezon „Căpcăunul”. 

Motivul pentru care INNA este înlocuită la masa detectivilor de Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

„Credeați că ați scăpat de Papagal, mare greșeală, răzbunarea mea abia acum începe. V-am răpit membrul cel mai de preț al juriului, cea care se laudă că m-a descoperit și sunt pus pe rele. Dar da, puteți să o răscumpărați. Cu ce preț? De când am fost scos din concurs, nu am dormit o noapte, am tras cu urechea, am spionat tot ce se întâmplă în culise, am adunat informații importante despre celelalte măști și v-am pregătit câte un plic cu secretele cele mai de preț ale vedetelor rămase în concurs. Acesta este prețul răscumpărării: deschideți pe rând fiecare indiciu oferit de mine și să-i demascați pe toți",  este mesajul transmis de masca misterioasă.