Stiri mondene

Inna reacționează la poze vechi cu ea! Ce a spus despre fotografia care a circulat ani de zile pe internet

Inna
Inna a comentat fotografiile vechi cu ea care au circulat de-a lungul vremii pe internet.

De-a lungul vremii, Inna a suferit anumite transformări fizice și unii chiar au spus că artista ar avea câteva operații estetice la activ. Însă Inna a elucidat acest mister și spune că nu a intervenit în niciun fel asupra corpului ei. Ba mai mult, artista și-a făcut curaj și a comentat pozele vechi cu ea care au circulat de-a lungul vremii pe internet. Iată ce a spus artista despre fotografia în care transformarea ei în diva de astăzi este extrem de viziblă. 

INNA: Eram urâțică

Prietenii mei mi-au pregătit niște poze la care eu trebuie să reacționez.

Inna reacționează la poze vechi cu ea

Bagajul de vacanță. Și titlul mă întristează. 

Inna reacționează la poze vechi cu ea

Aveam partnership cu MTV, după cum vedeți, aveam acolo. Dacă puneți un MTV, cei doi dinți par a fi logo-ul de la MTV. Cred că am uitat să mă dau și cu ruj. Se văd buzele acoperite cu fond de ten. Când m-am îmbrăcat și m-am pregătit de evenimentul ăsta, eu mi-am pus genele, eu mi-am ales cercelul ăla din diamant de plastic. Putem să scăpăm de poza asta, vă rog? 

Inna reacționează la poze vechi cu ea

Auuu, aici, astă-vară, pe plajă la Corbu, nu vă imaginați... apare că e în altă locație, dar nu e.

Inna reacționează la poze vechi cu ea

Poza din dreapta pare că mai am un cap de păr deasupra capului. Știți unde eram în poza din partea stângă? La sala de internet, după o partidă de counter strike. Aveam 14 ani. Mi-am ridicat sprâncenele ca să par mai supărată că eram singura fată de pe planșă. Vreau să vă zic așa: aia era geacă de la Motor, nu toată lumea avea geacă de la Motor. Mie mi-a luat-o mama pentru că și așa eram urâțică, măcar geaca să fie drăguță. Îmiamintesc de mine că la un mmoment dat m-am îmbrăcat așa vreo trei luni de zile în fiecare zi. E nașpa poza și fața mea e nașpa. Eu cred că am văzut o poză cu mama de când era ea tânără și am vrut să fiu și eu retro sau așa se purta atunci. 

Inna reacționează la poze vechi cu ea

Vai de mine și de mine. Aveam foarte mult păr în cap alcătuit din numeroase extensii. Mi-am pus o curea, nu știu exact de ce. Gen să-mi țin chiloții cu cureaua. 

Inna reacționează la poze vechi cu ea

Mamă, ce pantofi. Îi luam de la complex de la o firmă din asta românească care făcea numărul 34. Aici eram la o emisiune la Teo care se numea „Goodbye”. Dar vedeți cum țineam microfonul?

Inna reacționează la poze vechi cu ea

Si n-am tatuaje în poza din partea dreaptă. Mamă, tată, nu m-ați văzut de mult dezbrăcată, în chiloți, dar nu am tatuaje. Sunt niște ciorapi.

Inna reacționează la poze vechi cu ea
Mama, ce cute e poza asta. Ăsta e părul meu natural, v-ați imaginat că mi-am făcut ceva. Eram în clasa a 12-a. Mi-am pus ruj roz, maleta asta mi-a cumpărat-o mama de la Târgul de haine din Neptun.