Stiri mondene

Câte operații estetice are INNA? Artista a elucidat misterul

INNA - operații estetice
INNA vorbește pentru prima dată despre operațiile estetice pe care le are în cel de-al doilea episod din ”Dance Queen House”

INNA a început o sesiune muzicală care se numește ”Dance Queen’s House”, care va dura trei săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului. Toate momentele care au loc în casă, inclusiv procesul creativ vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al INNEI, dar și rețelele de socializare. Vlogurile vor fi traduse în engleză și spaniolă.

În cel de-al doilea episod de vlog vorbește pentru prima dată despre operațiile estetice despre care s-a scris și spus adesea. 

Câte operații estetice are INNA, de fapt? 

INNA admite că nu are niciun fel de operație estetică făcută în ciuda tuturor speculațiilor. Artista se amuză teribil pe seama articolele apărute în presă și chiar a citit unul în fața camerelor de filmat. 

INNA - operații estetice

„Am găsit cel mai tare articol despre mine care s-a scris vreodată. Eu nu știu ce m-aș mai fi făcut fără articolul ăsta. Zice așa: Top 5 vedete de la noi care au operații estetice și sunt de nerecunoscut. Deci sunt în cel mai atre top în care mi-am dorit să fiu vreodată”, a spus ironic artista, care se regăse pe locul doi al topului.

Inna

„Nu am nicio operație estetică. Mă întorc la treabă”, a spus Inna scurt și la obiect.  

Alături de artistă, în cadrul acestui proiect, vor fi Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. În cele 3 săptămâni, împreună cu aceștia,  INNA va compune și va lucra piese noi.

În urma acestei sesiuni, vor rezulta mai multe piese, dar cinci dintre acestea vor fi lansate într-un EP care va purta chiar numele „Dance Queen’s House”.

INNA - operații estetice

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum „Ruleta”, „Sun is Up”, „Hot”, „Cola Song”, „Iguana”.