Stiri mondene

Vezi casa spectaculoasă în care INNA va locui pentru următoarele 3 săptămâni - ”Dance Queen’s House”

INNA s-a într-o casă alături de mai mulți prieteni producători, unde au de gând să compună piese la foc automat.

Următoarele 3 săptămâni o vor găsi pe INNA într-o casă spectaculoasă, care este în stilul caselor din Los Angeles, minimalistă, cu piscină, teren de tenis, cu priveliște minunată. Artista va sta în acea casă pentru ”Dance Queen’s House”, un proiect prin care INNA va compune muzică alături de Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”.

INNA le-a arătat fanilor unde va locui pentru următoarele trei săptămâni 

Fanii vor putea fi alături de INNA și vor vedea cum arată fiecare zi din viața ei, cu muncă de studio, pregătiri, ședințe foto, filmări. Un reality show care îi va aduce pe fanii INNEI și mai aproape de lumea ei. În primul episod artista prezintă casa, echipa cu care va lucra și la ce să se aștepte fanii în toate aceste episoade zilnice din Dance Queen House.

Inna

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”.

„Dance Queen’s House” este un proiect susținut de BURN, LIDL, Banca Transilvania, Teilor, Obsentum, Best Value, OK Medical.