Lansări muzicale

Inna lansează o nouă versiune ”Maza”, în colaborare cu Thutmose

Inna lansează o nouă versiune ”Maza”, în colaborare cu Thutmose
Inna lansează o nouă versiune ”Maza”, în colaborare cu Thutmose, rapperul american devenit cunoscut prin freestyle-ul piesei ”Humble”.

În urmă cu câteva săptămâni, Inna a lansat o piesa „Maza”, însoțită de un videoclip extrem de senzual, realizat de NGM Creative. ”Maza” este compusă de Inna, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alexandru Cotoi, David Ciente și Luisa Luca. Recent, artista a revenit în fața fanilor cu o nouă versiune a piesei ”Maza”, în colaborare cu Thutmose, rapperul american devenit cunoscut prin freestyle-ul piesei ”Humble”a lui Kendrick Lamar.

Inna lansează o nouă versiune ”Maza”, în colaborare cu Thutmose  Inna este prima solistă din Europa ce a depășit pragul de 1 milion de vizualizări pe platforma de YouTube. De-a lungul carierei sale, artista a primit numeroase premii ce i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV România Music Awards, Balkan Music Awards, Les Trophees de la Nuit sau Gala femeilor de succes.

US Version: Inna și Thutmose- Maza

„Maza este unul dintre videoclipurile care îmi plac foarte mult, este sexy, fun și are un vibe extraordinar. Sper să vă bucurați de clip și să ascultați piesa la maximum”,  a spus Inna.

INNA- Maza