Stiri mondene

Înfrângere rușinoasă pentru Faimoșii de la Survivor România! Elena Marin a izbucnit în plâns

Înfrângere rușinoasă pentru Faimoșii de la Survivor România! Elena Marin a izbucnit în plâns
Faimoșii și Războinicii au luptat în seara de vineri pentru prima imunitate a săptămânii. Faimoșii au pierdut cu un scor rușinos.

Faimoşii şi Războinicii au jucat în seara de vineri pentru imunitate și au primit și o recompensă care a contat în câte un mediu de la Mc Donald's. 

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii, în extaz la jocul de imunitate! Echipa câștigătoare primește și o recompensă fabuloasă

. Războinicii au fost la înălțime și i-au bătut pe Faimoși cu scorul de 10 la 1, singurul punct fiind adus de Sebastian. 

Andrei: Acesta este unul dintre traseele mele preferate şi chiar mă gândăm cum ar fi să câştigăm. Este o săptămână importantă şi ne dorim să câştigăm. S-a văzut astăzi că am dat totul pe traseu. 

Albert: Diferența este dată de dorința foarte mare, imunitățile astea sunt foarte importante pentru că am rămas cei mai puțini, cei mai vechi și cei mai buni. Am avut o determinare incredibilă, ne-a avantajat puțin și finalul.  

Faimoșii, primele declarații după ce au pierdut jocul de imunitate. Elena Marin a izbucnit în plâns

Supărată de înfrângerea rușinoasă pe care au suferit-o Faimoșii, Elena a început să plângă, motiv pentru care Zanni a întrebat-o de ce plânge, argumentând că era normal să piardă, având în vedere că au mai rămas foarte puțini în competiție, iar energia lor nu mai este la capacitate maximă.

Zanni: A venit o zi după multe alte zile. Mi-a plăcut mult traseul, nu a fost concentrare, nu m-am conectat cu traseul. Unde este echipa aia să te care? În momentul de față suntem trei oameni și nu mai avem cum să ne cărăm unul pe altul în spate. E o deducție logică. Azi am susținut-o și o întreb pe bune: de ce plângi? Nu ai cum să plângi pentru că dacă plângi înseamnă că momentul ăsta te-a prins. Asta e realitatea și sunt niște deducții logice pe care le știi dinainte că ne așteptam. Asta e competiția. 

Elena: Simt că dezamăgesc, simt că dezamăgesc persoanele care mă susțin. Această discuție am avut-o și cu Sebastian înainte de joc. Eram foarte emoționată și spuneam că simt că vreau să câștig. Am foarte multe emoții, am mai multe emoții acum față de cum aveam la început. Simt că mai mult mă încarc. Așa reacționez eu. Îmi doresc mult mai mult de atât și vreau mai mult. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)