Stiri mondene

Faimoşii şi Războinicii, în extaz la jocul de imunitate! Echipa câștigătoare primește și o recompensă fabuloasă

Faimoşii şi Războinicii, în extaz la jocul de imunitate! Echipa câștigătoare primește și o recompensă fabuloasă
Faimoșii și Războinicii se luptă în seara aceasta pentru prima imunitate a săptămânii, însă Dan Pavel a venit și cu o supriză pentru concurenți.

„Premiul de astăzi de sub cupolă, cred că nici nu este nevoie să vi-l arăt. E despre ceva de mâncare ce găsiți și în România, dar și oriunde în lume. Sunt convins că sunteți și voi fani. E locul acela unde merge toată lumea. Unde merg puștii după școală, studenții după facultate. Toată lumea este bine-venită. E locul ăla în care chiar și la patru dimineața poți să mănânci ceva bun. După atâta efort depus meritați cu toții o răsplată. Meritați cu toții o răsplată: McDonald's. Un Big Mc pentru fiecare dintre voi, iar câştigătorii se vor bucura de un Big şi cartofi din ăia buni, o băutură, îngheţată”, a spus Daniel Pavel în momentul în care le-a arătat concurenților recompensa

Cum au reacționat Faimoșii și Războinicii când au văzut recompensa pusă la bătaie la jocul de imunitate

Sebi: Dacă încasez și înfrângerea asta venită la pachet cu meniul meu preferat, jur că îmi leg o ancoră de picior. mVreau să câștig acest premiu, nu pentru imunitate, este cel mai frumos reward pentru mine. Și înghețata pe care Zanni o poftește de câteva luni de zile, aș vrea să o simtă în seara asta. 

Albert: Îmi place că de la un timp ați început să ne dați din ce în ce mai multe suprize frumoase. O dată pe săptămână mânânc fast food. Acum nu am mai mâncat de șase luni. Haideți să începem jocul. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)