Stiri

În februarie, „Love is in the air”! Şase filme de dragoste pe care trebuie să le vezi luna asta pe Netflix

În februarie, „Love is in the air”! Şase filme de dragoste pe care trebuie să le vezi luna asta pe Netflix
Nu-i așa că deja simți și tu fiorii dragostei mult mai intens luna aceasta?

Filme de dragoste Netflix. Pentru că februarie este luna dragostei și se apropie cu pași repezi Valentine's Day, ți-am pregătit o listă de şase filme pe care să le vezi neapărat luna asta pe Netflix.

1. Parisul e al nostru 

În mijlocul unei tumultuoase povești de dragoste și al Parisului aflat în fierbere, o tânără se trezește prinsă într-un vârtej amețitor de vise, amintiri și îndoieli.

2. Dragoste garantată (2020) 

Este despre un avocat care ia în primire un client care dorește să dea în judecată un site de întâlniri care garantează că utilizatorii săi vor găsi dragostea adevărată. Poate că nu și-a găsit perechea potrivită pe site-ul de dateing, dar ar fi putut să o găsească în sala de judecată. Dacă se va întâmpla sau nu asta veți afla doar dacă urmăriți filmul.

3. After (2019)

Filmul urmărește povestea unei studente care se îndrăgostește de un „bad boy” complicat. Se bazează pe o serie de cărți care își are originile în ficțiunea fanilor One Direction, așa că ajustați-vă așteptările în consecință.

4. Incredibila Jessica James (2017)

Gândește-te la acest film ca la versiunea romantică a filmului „Strini în tren”. Două persoane părăsite de iubiți recunosc că încă mai verifică conturile de socializare ale foștilor, așa că ei fac un pact să înceteze să-și mai urmărească foștii. În schimb, încep să se urmărească ei reciproc. Ce poate fi rău în asta?

5. Set It Up (2018) 

Un film de comedie romantică,în regia lui Claire Scanlon, scris de Katie Silberman, și în rolurile principale avându-i pe Zoey Deutch, Glen Pwell, Taye Diggs și Lucy Liu. Filmul lansat în iunie 2018 pe Netflix îi are în centru pe Kristen (Lucy Liu) o jurnalistă și Charlie (Glen Powell) este asistentul de 28 de ani a lui Rick (Taye Diggs) care lucrează la finanțe. Ambii lucrează în aceeași clădire și se întâlnesc într-o seară când șefii lor au ieșit la cină. Asistenții încep să cadă în plasa unul altuia și ce va urma, vă lăsăm pe voi să descoperiți.  

6. Squared Love se lansează pe 11 Februarie

 Un jurnalist celebru și afemeiat își reevaluează alegerile din trecut după ce se îndrăgostește de un model misterios, care duce o viață dublă.