Stiri

Bridgerton a devenit cel mai popular serial de pe Netflix. Cum au mulțumit producătorii

Bridgerton
Bridgerton [Sursa foto: Netflix ]
Bridgerton a fost desemnat de Netflix cel mai popular serial al momentului fiind vizionat de 82 de milioane de oameni din toată lumea.

Bridgerton a cucerit rapid inimile pasionaților de filme și a devenit cel mai popular serial. Primul sezon care a fost produs de Shonda Rhimes, creatoarea „Grey’s Anatomy” și i-a avut în centru pe Daphne Bridgerton (interpretată de Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton care și-a făcut debutul în societate pentru a-și găsi alesul inimii sale. Adaptarea romanelor istorice ale americanei Julia Quinn, acţiunea din „Bridgerton” are loc în 1813, în Anglia. 

Tânăra domnișoară îl cunoaște pe ducele de Hastings (Regé-Jean Page) cel mai râvnit burlac al momentului, moment în care încep să se îndrăgostească unul de altul fără să-și dea seama. Așa se face că la finalul primului sezon cei doi sunt căsătoriți și au și un copil împreună. 

Bridgerton, cel mai popular serial al momentului
Bridgerton, cel mai popular serial al momentului

Acțiunile palpitante din serial a ținut cu sufletul la gură 82 de milioane de oameni.

Netflix a declarat că 82 de conturi din lume au privit „cel puţin 2 minute” din serial în 28 de zile de la lansarea online, informează Deadline . Serialul este în top 10 cele mai urmărite conţinuturi de pe platformă în 83 de ţări, cu excepţia Japoniei. Carisma actorului principal, Regé-Jean Page, a ajutat la acest succes mondial.

Bridgerton, cel mai popular serial al momentului
Bridgerton, cel mai popular serial al momentului

Pe locul doi în topul celor mai popularea seriale se află Lupin' cu 70 de milioane de vizualizări urmat de The Queen’s Gambit  cu 62 milioane de vizualizări. 

Pentru a mulțumi tuturor pentru că au poziționat Bridgerton în topul celor mai urmărite seriale, reprezentații Netflix au realizat un clip de mulțumire pe care l-au postat pe contul oficial de Twitter. 

 

 

Bridgerton va avea opt sezoane adapte după cele opt romane ale autoarei Julia Quinn 

Zvonurile spun că serialul care a devenit un adevărat fenomen pe plan mondial va avea opt sezoane, iar sezonul cu numărul doi își va începe filmările în primăvara acestui an.