Stiri

Filmul „Eternals” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul „Eternals” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Filmul „Eternals” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
„Eternals”, producţia Marvel regizată de Chloé Zhao, s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc. Avem detalii în articol.

Conform Cinemagia, filmul fantasy „Eternals”, cel de-al 26-lea titlu din Universul cinematografic Marvel, s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de de 467.149 de lei în al doilea weekend de la premiera românească.

„Eternals” îi are în rolurile principale pe Salma Hayek, Angelina Jolie, Gemma Chang, Richard Madden, Kumail Nanjiani și Kit Harington. Pelicula se concentrează pe o rasă extraterestră care a venit pe Pământ în urmă cu 7.000

de ani.  

Trailer- Eternals 

Pe a doua poziție în box office-ul românesc a debutat „ Dune ”, ecranizarea lui Denis Villeneuve a romanului omonim scris de Frank Herbert. În al patrulea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 292.027 de lei şi a fost vizionat de 10.764 de spectatori. 

Filmul îl are în rolul principal pe Timothee Chalamet, în rolul moştenitorului puternicului imperiu Atreides, angajat într-un război politic pentru planeta deşertică Arrakis, sau Dune.

Din ditribuția filmului fac parte şi Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Sharon Duncan-Brewster şi Oscar Isaac.  

Trailer- Dune

„Venom: Să fie carnagiu/ Venom: Let There Be Carnage” şi-a menţinut poziţia pe locul trei. În al cincilea weekend de la lansare, producția a generat încasări de 176.302 lei, fiind vizionat de 6.838 de spectatori.

Trailer- Venom: Să fie carnagiu/ Venom: Let There Be Carnage

Top 10 al box office-ului românesc de weekend e completat de filmul regizat de Andy Serkis, continuare a lungmetrajului din 2018, „Ron o ia razna/ Ron's Gone Wrong”, animația „Familia Monstrulescu 2/ Monster Family 2”, ungmetrajul de acţiune „Nu e vreme de murit/ No Time to Die”, filmul de aventuri „Lupul şi leul: O prietenie ca-n poveşti/ Le loup et le lion”, animaţia „Familia Addams 2/ The Addams Family 2” şi de filmele cu accente horror „Spirite întunecate/ Antlers” şi „A fost odată-n Soho/ Last Night in Soho”.