Stiri

În ce film va juca Ruby? “Hollywood, vin!", a anunţat vedeta

În ce film va juca Ruby Hollywood, vin, a anunţat vedeta
[Sursa foto: Facebook ]
Ruby este pe cale să îşi împlinească unul dintre visuri. Artista va juca într-un film.

Ruby este extrem de entuziasmată, după ce a primit vestea cea mare. "Hollywood, vin!", a exclamat artista pe Instagram, anunţându-şi fanii că va avea un rol important într-un film.

Ruby, vedetă de film. "Hollywood, vin!", a anunţat cântăreaţa

Ruby anunţase de mult că una dintre dorinţele sale este să devină o actriţă de succes. Iată că visurile devin realitate pentru artistă, care i-a pus pe fani în temă printr-un Instastory că a primit un rol important într-un film.

''Hollywood, vin! Tocmai am fost la citirea rolului din cel mai important film de viata mea. Nici nu vă zic de rolul principal, sunt importantă în filmul ăst", a mărturisit Ruby.

În ce film va juca Ruby Hollywood, vin, a anunţat vedeta

Bruneta este extrem de fericită, mai ales că una dintre dorinţele bunicii sale era să o vadă pe marele ecran. "Un vis împlinit! I-am împlinit un vis lui mamaia, își dorea să fiu actriță și artistă. Sunt actriță, am multe de spus în filmul asta, o să joc într-un film, la cinematograf", a mai spus Ruby.

Cântăreaţa nu este la prima sa experienţă cinematografică. Ruby şi-a împrumutat vocea pentru animaţia 3D "Un lup printre oi". "Am avut foarte multe emoții și mi-a fost destul de greu să mă transpun în pielea personajului. Regăsesc trăsături comune între lupoaica Bianca și Ruby, cea care se urcă pe scenă, se distrează și este super încrezătoare. Între mine personal, Claudia, așa cum mă văd eu zi de zi, nu observ foarte multe asemănări, eu fiind de obicei mai retrasă", a mărturisit Ruby.

În ce film va juca Ruby Hollywood, vin, a anunţat vedeta

Anul trecut, Ruby a filmat alături de Smiley, Mihaela Rădulescu şi Pavel Bartoș un show de Halloween, în care cei patru erau supuşi testului de a ieşi dintr-o casă bântuită, în care spaima și teroarea erau la fiecare pas. Cele patru vedete aveau nevoie de multă perspicacitate, inventivitate şi imaginaţie, pentru a scăpa.

Citeste si: Ruby a fost surprinsă plină de vânătăi pe picioare: „De data asta nu sunt de la nuiaua lui Nea Marin”