Stiri mondene

"Îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul". Andreea Bălan, despre modul în care George Burcea are grijă de cele două fetițe pe care le au împreună

Andreea Bălan, despre modul în care George Burcea are grijă de fetițe
Andreea Bălan și George Burcea
Andreea Bălan a rupt tăcearea și a vorbit despre modul în care George Burcea are, de fapt, grijă de cele două fetițe pe care le au împreună.

După ce a intentat o ordonanță președințială, George Burcea a obținut câștig de cauză în nici 30 de zile. Conform sentinței magistraților, Andreea Bălan este nevoită să-i răspundă la telefon fostului soț de cel puțin trei ori pe săptămână. Artista a răbufnit în urma acestor informații și l-a făcut praf pe fostul ei soț. Cântăreața a susținut că George Burcea nu a respectat programul de vizită, adică cele două weekend-uri în care fetițele ar fi trebuit să stea la el.

De asemenea, jurata de la "Te cunosc de undeva" a dezvăluit că actorul nu a plătit pensia alimentară a fetelor, de patru luni. De asemenea, Andreea Bălan a ținut să puncteze că își crește singură fetițele, din toate punctele de vedere, emoțional și financiar, menționând că acesta este singurul adevăr care trebuie știut de toată lumea. 

"Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spuna și că, de când s-a intors (după patru luni

în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi- nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia. 
Totodată uită să spună că pensia alimentara (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.
(...) Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite. Așadar îmi cresc singură fetitele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut"
, a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Andreea Bălan, despre modul în care George Burcea are grijă de fetițe
Andreea Bălan și George Burcea 

Citește și: Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a fost lovită cu mașina în trafic: „A trecut pe roșu”

Andreea Bălan, despre veniturie sale. Artista a dezvăluit de unde câștigă, de fapt, cei mai mulți bani

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate vedete din România, un bun profesionist care știe cât de mult contează imaginea unui artist în industria showbiz-ului. Cântăreața are un program foarte încărcat și încearcă să pună mereu bani deoparte. Artista are mai multe proiecte din care câștigă bani frumoși.Principala sursă de venit a vedetei sunt concertele, însă face bani și din televiziune și publicitate. Jurata de la "Te cunosc de undeva" este foarte chibzuită când vine vorba despre banii pe care îi câștigă și are mare grijă ca fiecare leu să fie cheltuit cum trebuie.

Andreea Bălan, despre veniturie sale.
Andreea Bălan

Citește și: Andreea Bălan, despre colaborarea cu Jador pentru piesa „Cu inima”: „E un om talentat și are mai multe vizualizări varianta cu el”

Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea Bălan.

Citește continuarea aici!