Stiri mondene

Imaginile emoționante care au făcut înconjurul lumii! John Legend și Chrissy Teigen au pierdut al treilea copil

Imaginile emoționante care au făcut înconjurul lumii! John Legend și Chrissy Teigen au pierdut al treilea copil
John Legend și Chrissy Teigen [Sursa foto: Instagram]
John Legend și Chrissy Teigen au trecut prin momente cumplite în urmă cu doar câteva zile când modelul în vârstă de 34 de ani a pierdut sarcina.

John Legend și Chrissy Teigen [Sursa foto: Instagram]

Chrissy Teigen era în al doilea trimestru al sarcinii și abia aștepta să-l aducă pe lume pe Jack, așa cum începuseră să-l strige pe băiețelul ei și al lui John Legend.

Chrissy Teigen a pierdut cel de-al treilea copil! Suferința sa și a lui John Legend a fost transpusă în imagini care au emoționat o lume întreagă 

Chrissy Teigen a suferit un avort spontan din cauza unor complicații apărute în urma unei anestezii totale pe care a făcut-o pe vremea când nu știa că este însărcinată.

Se cunoaște faptul că anestezia totală nu este recomandată femeilor care se află în primul trimestru al sarcinii.

Modelul a stat internată în spital vreme de mai multe zile și chiar cu câteva zile înainte de tragedie le povestea fanilor din online despre problemele apărute în timpul sarcinii. Însă starea se sănătate a sa și a bebelușului a evoluat rapid, chiar dacă modelul spera la o minune. Chrissy a avut o hemoragie internă și medicii au recurs la diferite intervenții și transfuzii de sânge, însă totul a fost în zadar.

John Legend și Chrissy Teigen [Sursa foto: Instagram]

În data de 1 Octombrie, Chrissy Teigen a anunțat sfâșiată de durere că a pierdut sarcina și că va putea trece cu greu peste acest moment dificil din viața ei.

Durerea ei și a lui John Legend a fost imortalizată în câteva poze extrem de emoționante care au făcut înconjurul lumii. Modelul a postat și un mesaj pe Instagram prin care își struga durerea.

„Suntem şocaţi şi ne încearcă o mare durere, aceea de care doar auzi povestindu-se, aceea pe care nu am simţit-o până acum. Nu am reuşit să oprim sângerarea şi să-i dăm copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda numeroaselor pungi de sânge folosite pentru transfuzie. N-a fost destul”, a scris Chrissy. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough... We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital. But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack. So he will always be Jack to us. Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever... To our Jack- I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive. We will always love you... Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers. We feel all of your love and truly appreciate you... We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience. But everyday can’t be full of sunshine. On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Era pentru prima dată când Chrissy Teigen și John Legend puseseră deja un nume copilului nenăscut

Chrissy Teigen le-a mai mărturisit fanilor din mediul online că era pentru prima dată când i-a pus numele bebelușului înainte de a se naște.

„Niciodată nu ne decidem asupra numelui copiilor noştri până înainte de ultimul moment, după ce se nasc, chiar înainte de a părăsi spitalul. Dar nu ştiu din ce motiv am început să-l strigăm pe acesta Jack. Aşa că pentru totdeauna el va fi Jack. Jack s-a străduit atât de mult să facă parte din mica noastră familie şi va rămâne pentru totdeauna... Pentru Jack al nostru – îmi pare rău că acele câteva clipe din viaţa ta au fost cu atât de multe complicaţii, că nu am putut să-ţi oferim casa care trebuia ca să supravieţuieşti. Te vom iubi mereu”, a adăugat Chrissy Teigen în mesajul scris pe Instagram.

Totuși, modelul a încercat să-și adune forțele pentru a se bucura de ce are și le-a mulțumit fanilor pentru toate mesajele de încurajare.

John Legend și Chrissy Teigen [Sursa foto: Instagram]

„Suntem atât de recunoscători pentru viaţa pe care o avem, pentru copiii noştri Luna şi Miles, pentru toate lucrurile minunate pe care am avut ocazia să le experimentăm. Orice zi poate fi plină de soare. În această zi întunecată vom plânge până ne vor ieşi ochii. Dar ne vom îmbrăţişa şi ne vom iubi mai mult şi vom trece peste asta”, și-a încheiat Chrissy Teigen mesajul de pe Instagram.