Stiri

Imagini din Glyfada, zona de lux in care a fost prins Sorin Oprescu in Grecia

Imagini din Glyfada
Imagini din Glyfada
Glyfada este o suburbie de lux din Atena. Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, stătea acolo departe de zgomot și ochi curioși.

O fotografie publicată de protothema.gr, preluată din dosar, arată „ascunzătoarea” fostului primar al Capitalei. Orașul are 87.000 de locuitori și este aproape de Atena. Face parte din suburbia Atenei. Sorin Oprescu se instalase într-un cartier de lux, o zonă preferată de magnați și celebrități, situată pe rivieră. Chiriile în Glyfada, zonă de lux în care a fost prins Sorin Oprescu ar costa între 350 și 1.138 de lei pe noapte.
 

Sorin Oprescu in Grecia
Sorin Oprescu in Grecia

Sorin Oprescu a fost reținut marți, 17 mai, în Atena, la patru zile de când a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare Procurorii greci au decis, miercuri, 18 mai, ca Oprescu să rămână în arest în următoarele 40 de zile, până la soluționarea dosarului de către instanță.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr, fotografie rară cu fiul său și al Laviniei Pîrva! Cum s-au fotografiat cei doi

Citeste si: Laura Cosoi, despre creșterea fetițelor sale! Motivul pentru care actrița nu își dorește o bonă: „Ne ocupăm exclusiv de ele”

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv vineri la 10 ani și 8 luni de închisoare, fiind acuzat că a primit, în septembrie 2015, la locuinţa sa din Ciolpani, suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, fost director al Administraţiei Cimitirelor, bani care ar proveni din corupţie. În prima instanță, primise 5 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

Imagini din Glyfada
Imagini din Glyfada

Decizia a fost pronunțată de Curtea de Apel București după mai bine de 6 ani de procese, dosarul trimis în judecată de DNA în noiembrie 2015.