Stiri mondene

Imaginea cu Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo care a spulberat indoielile cu privire la o posibila separare

cristiano ronaldo
Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo  [Sursa foto: Instagram ]
Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo spulberă orice zvon cu privire la despărțire. Iată cum s-au afișat recent.

Presa internațională a scris în ultime perioadă despre o presupusă despărțire între Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez, cu câteva zile înainte ca celebrul fotbalist să semneze cu Al-Nassr. Cei doi le-au demonstrat tuturor că zvonurile nu sunt adevărate cu ultima lor apariție!

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, cină romantică în Arabia Saudită, după zvonurile despărțirii 

Înaintea meciului de debut al lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, fotbalistul portughez și iubita lui au ieșit la o cină romantică în Arabia Saudită.

Georgina Rodriguez a postat mai multe fotografii pe pagina ei de Instagram, iar în una dintre ele se poate observa cum iubitul ei îi oferă un sărut pasional pe obraz.

Citește și: Georgina Rodriguez a postat un citat din Biblie după ce a nesocotit de mai multe ori legile din Arabia Saudita. Ce a vrut să transmită iubita lui Cristiano Ronaldo

„Cină cu dragoste”, a scris Georgina Rodriguez în descrierea fotografiei sale, care a strâns peste 4 milioane de aprecieri din partea fanilor. Cristiano Ronaldo a reacționat și el în secțiunea de comentarii, semn că este atent la tot ce postează iubita lui.

Ronaldă și iubita lui s-au mutat alături de copii în Arabia Saudită, după ce acesta s-a alăturat clubului de fotbal Al Nassr la începutul acestei luni.

Georgina Rodriguez a ales să îi fie alături iubitului ei, în ciuda numeroaselor restricții pe care trebuie să le respecte femeile în această țară.

cristiano ronaldo
Imaginile postate de Georgina Rodriguez alături de iubitul ei [Sursa foto: Instagram]

Cum au început zvonurile despărțirii dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

La începutul lunii ianuarie în presă au apărut informații conform cărora Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-ar fi despărțit, chiar dacă cei doi continuă să se afișeze împreună.

Citește și: Cum s-a afișat Georgina Rodriguez într-un magazin de jucării din Arabia Saudită! Iubita lui Ronaldo a sfidat legile musulmane cu ținuta aleasă

Mai multe surse au declarat că nunta celor doi, care ar trebui să aibă loc în acest an, a fost amânată și rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile din relația lor.