Stiri mondene

Georgina Rodriguez a postat un citat din Biblie după ce a nesocotit de mai multe ori legile din Arabia Saudita. Ce a vrut să transmită iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, un nou mesaj pe Instagram
Ce a postat Georgina Rodriguez pe Instagram [Sursa foto: Instagram]
Iubita lui Cristiano Ronaldo pare sa nesocoteasca legile din Arabia Saudita si lanseaza si unele mesaje controversate pe retelele de socializare.

Georgina Rodriguez s-a mutat împreună cu iubitul ei, Cristiano Ronaldo în Arabia Saudita și pare că nu prea vrea să se adapteze regulilor impuse în ce privește conduita și mai ales ținută. Daca în urma cu câteva zile, Georgină a rupt gura târgului cu apariția ei provocatoare într-un magazin de jucării, de data aceasta a mai avut un episod care a făcut pe mulți să ridice din sprâncene. 

Georgina Rodriguez, un nou mesaj ciudat pe Instagram

Citește și: Cum s-a afișat Georgina Rodriguez într-un magazin de jucării din Arabia Saudită! Iubita lui Ronaldo a sfidat legile musulmane cu ținuta aleasă

Georgina Rodriguez, tinuta sexy in Arabia Saudita
Cum s-a afisat Georgina Rodriguez intr-u magazin de jucarii in Arabia Saudita[Sursa foto: Instagram]

Iubita lui Ronaldo a postat un mesaj criptic pe Instagram, mai precis un citat din Biblie, lucru care i-ar putea deranja pe unii arabi.

Georgina a ales sa posteze un verset din a doua epistola a lui Timotei care suna cam asa:" Dumnezeu nu ne-a dat  un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință." Ne se stie exact care este intelesul ascuns al acestor cuvinte, insa unii speculeaza faptul ca Georgina se refera la decizia de a-si schimba modul de viata odata cu venirea in Arabia Saudita, mai ales ca a lasat in urma tot ce presupune capitolul european. 

Georgina Rodriguez s-a mutat alaturi de Ronaldo in Arabia Saudita

Citește și: Cum arăta Georgina Rodriguez, înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo. Fotografii inedite cu iubita celebrului fotbalist

Georgina s-a mutat in Orientul Mijlociu alaturi de iubitul ei, Cristiano Ronaldo dupa ce starul a semnat cu echipa Al Nassr. Si-a exprimat bucuria spre deliciul publicului in momentul in care iubitul ei a fost prezentat oficial publicului: "Va multumesc foatte mult pentru aceasta primire. Suntem foarte fericiti pentru aceasta noua aventura la Al Nassr. Sunt foarte recunoscatoare sa il vad pe Cristiano atat de entuziasmat. Intotdeauna impreuna alaturi de frumoasa noastra familie."