Stiri mondene

Îl recunoști?! Dansai mereu pe muzica lui în copilărie și poate și acum

Connect-R
Acum este blond și are colaborări cu diverși artiști de la noi din țară, dar iată cum arăta artistul în tinerețea sa.

Connect-R a suferit o serie de schimbări de look de-a lungul vremii, iar acum pare de nerecunoscut dacă e să ne uităm în urmă. 

Citeste si: Connect-R nu vrea să audă de Alex Velea și de Antonia. Ce a putut spune artistul despre cei doi: „Nu mai aștepta că...”

Connect-R

AȘA arăta Connect-R în tinerețe

Artistul a postat pe contul său de socializare o serie de fotografii din tinerețea sa, iar fanii au fost extrem de bucuroși să-și amintesească de acele vremuri. Cântărețul a fost cuprins de nostalgia vremurilor trecute, așa că a simțit nevoia să împărtășească cu fanii unele fotografii din tinerețea sa.

Connect-R

„In Efect. Anul 2000 in discoteca Vox Marie, de la Victoriei! Bal de boboci Neculce!”, a scris Connect-R în dreptul unei fotografii. 

Connect-R a fost un pasionat al muzicii încă de la o vârstă fragedă, făcând parte dintr-o familie de artiști. Însă adevărata lui meserie este cea de tinichigiu. Ba mai mult, pe lista meseriilor pe care avea de gând să le urmeze, s-a aflat, la un moment dat în copilărie, și cea de preot.

Connect-R

„Am vrut să mă fac preot până la 16 ani. Mă uitam la desene animate religioase când eram mic, începusem să citesc lucruri…dar am început să dansez într-o trupă apoi. Eu am făcut școala profesională, sunt tinichigiu de fel”, a spus artistul în cadrul unei emisiuni. (Citește mai multe despre motivul pentru care voia Connect-R să se facă preot- aici)