Stiri mondene

Connect-R: În piese îmi scriu undeva la 50% din ceea ce trăiesc eu

Connect-R
Connect-R [Sursa foto: Instagram]
Connect-R a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre carieră, copilărie, dar și despre educația pe care i-o oferă fiicei sale.

Face muzică de foarte multă vreme și este foarte apreciat de publicul larg. Connect-R spune că muzica sa îl reprezintă și de cele mai multe ori a ales să transpună prin versurile sale sentimentele cu care se luptă sau din contră, energii pozitive pe care le resimte. 

„Cumva, în piese îmi scriu undeva la 50% din ceea ce trăiesc eu și 50% este capacitatea mea artistică pentru că mi-a spus cineva de mult că e mult mai greu să te transpui în pielea unui personaj decât să-ți scrii propria dramă.

Și atunci am avut lucrul ăsta în vedere tot timpul: să mă pot transpune în pielea unui personaj”, spus artistul în cadrul unei emisiunui tv. 

Cum era Connect-R când era copil: Îmi doream doar să mă joc

Artistul consideră că pentru ca un om să fie un „adult fericit” trebuie să aibă dragoste încă din fașă. Connect-R a explicat că nu a avut parte de acea iubire din partea părinților. Vorbim de acea iubire pe care o vedem în zilele noastre. Din cauza vremurilor pe care le trăiau, cei mai mulți dintre părinți erau rigizi și rareori le spuneau copiilor „Te iubesc” și la fel se întâmpla și cu artistul care spune despre mama lui că era asemenea unui „soldat”. 

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Instagram]

„Dacă ar fi ceva ce regret ceva din copilăria mea, sunt îmbrățisările mamei, pentru că nu au fost. Ea fiind nevoită să fie un soldat, un general. Ea îmi spunea  tot timpul că copiii se pupă în somn. Dar eu aveam nevoie să fiu luat în brațe când eram treaz. Draga de ea probabil că a fost nevoită să nu facă asta, să fie mai dură”, a mai spus artistul. 

Însă tot el spune că toate provocările pe care un om le întâlnește de-a lungul vieții sunt menite să-l călească și să-l ajute să crească pentru a deveni un adult responsabil. 

„Cred că tot ce întâmpini te construiește și atunci nu e nicio panică. La sfârșit când o să tragi linie o să vezi că toate te-au clădit. Toate prăbușirile te-au clădit”, a spus Connect-R în cadrul unei emisiuni. 

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Copilul Connect-R nu avea prea multe griji și tot ce își dorea era să poată se joace mai toată ziua. 

„Țin minte că singurul lucru pe care mi-l doream non-stop era să mă lase să mă joc. Am fost împins, motivat să fac niște chestii. A spus cineva la un moment dat că dacă eram copil de bani gata muream de foame cu siguranță”.